Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dlugo trzeba byc nieaktywnym?

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie jak dlugo musialbym nie grac aby spasc z ligi jestem w Diament IV i niedlugo wyjezdzam na okolo 1 miesiac to czy przez ten czas moja dywizja ulegnie zmianie?

Opublikowano

Przepraszam że się wpierdzielam do tematu ale osobno nie chcę nowego do tej samej rzeczy. Gdzieś można sprawdzić te czasy? Sam jestem w goldzie i mnie ciekawi

Opublikowano

Przepraszam że się wpierdzielam do tematu ale osobno nie chcę nowego do tej samej rzeczy. Gdzieś można sprawdzić te czasy? Sam jestem w goldzie i mnie ciekawi

Sprawdź kiedy ostatnio zagrałeś rankeda.

Dodatkowo chyba gdy jesteś blisko spadku za nieaktywność to wyskakuje Ci komunikat w kliencie.

Opublikowano

Najłatwiej zagrać rankeda i od tego momentu policzyć sobie, kiedy minie 28 dni. Oczywiście, nie spadasz natychmiastowo z ligi tylko tracisz punkty.

Opublikowano

Od lutego do Maja z platyny V do golda I a stare konto nie grane od lutego. Gold I nadal sie tam trzyma.

Opublikowano

Od lutego do Maja z platyny V do golda I a stare konto nie grane od lutego. Gold I nadal sie tam trzyma.

z golda nie mozna spasc w ten sposob, elo decay jest od platyny

jebać psy

Opublikowano

Nie wiem czy to dalej aktualne ale jeśli zostało Ci 10 dni do końca okresu "bezpiecznego" to otrzymywałeś powiadomienie o tych 10 dniach.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...