Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek bez medalu

Lucyferusekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz na myśli resell z 2kk? Spokojnie dasz radę, celuj w piórka. Jeśli piórka stoją średnio po 24-26k a ty kupisz za 20k 99 takich to wydasz wszystko i wstawisz do nos bazaru za przynajmniej 25k, po sprzedaniu masz +500k. Oczywiście jest to tylko przykład i nie sugeruj się tymi cenami. Jest też opcja, że robisz sklep, nazwa "10 piórek za 100k" i w jedno pole wstawiasz 10 piórek a cene dajesz 100k, jest to cena za jedno piórko, więc jak ktoś da się złapać to też masz niezły zarobek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2kk to w sumie troche malo,bez medalu da sie zarobic jednak bedzie ciezko.Polecam isc do shannera i zarobic troche

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

@Dygo Zapomniałeś o czymś. On nie ma medalu, a piórka przebijają co sekundę. Innymi słowy wyjdzie mu to tak, jeżeli kupi 100 (nie chce mi się bawić w 99) piórek po 20k:

• wyda 2kk na piórka

• nim się mu to sellnie wyda z 30-50k na wstawianie na NB

• zostanie mu zabrane 5% zarobionej sumy, czyli jeżeli zarobi z całości 2,5kk to straci z tego 125k,

• łącznie zarobi na tym ~2,3kk-2,365kk

Bez medalu nie tak łatwo. Polecałbym reprodukcję; produkujesz różne przedmioty jak np. fulle (materiały kupujesz) i wstawiasz na NB. Oczywiście pierw trzeba sprawdzić, czy się opłaca i wliczyć w to wszystkie możliwe podatki. Ogólnie dobry interes - niewiele się orobisz a zarobisz, no ale oczywiście nie będą miliardy. Chociaż na jednym towarze czasem mi się zdarzyło zarobić 5x więcej niż na to wydałem.

19.jpg

Opublikowano

@Dygo Zapomniałeś o czymś. On nie ma medalu, a piórka przebijają co sekundę. Innymi słowy wyjdzie mu to tak, jeżeli kupi 100 (nie chce mi się bawić w 99) piórek po 20k:

• wyda 2kk na piórka

• nim się mu to sellnie wyda z 30-50k na wstawianie na NB

• zostanie mu zabrane 5% zarobionej sumy, czyli jeżeli zarobi z całości 2,5kk to straci z tego 125k,

• łącznie zarobi na tym ~2,3kk-2,365kk

Bez medalu nie tak łatwo. Polecałbym reprodukcję; produkujesz różne przedmioty jak np. fulle (materiały kupujesz) i wstawiasz na NB. Oczywiście pierw trzeba sprawdzić, czy się opłaca i wliczyć w to wszystkie możliwe podatki. Ogólnie dobry interes - niewiele się orobisz a zarobisz, no ale oczywiście nie będą miliardy. Chociaż na jednym towarze czasem mi się zdarzyło zarobić 5x więcej niż na to wydałem.

Można na tym zarobić jak się dużo poobserwuje. Produkcje polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...