Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam aparatu fotograficznego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, szukam w miarę dobrego aparatu fotograficznego  ( ponieważ niektórzy mają problem z zrozumieniem APARAT ). Chodzi mi konkretnie aby robił dość ładnie zdjęcia, aby ładnie ujmował hmm nwm jak to napisać obraz? ;x Nie chodzi mi tutaj o aparat nie wiadomo jaki.

Na co warto zwrócić uwagę kupując takowy aparat? 

Z góry mówię że nie będę kupować przez neta. Chodzi mi o konkretny model 

Tak do 800-1000 zł

( jeśli zły dział to proszę o przeniesienie )

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ale chodzi ci o aparat w telefonie? :D

osz kuźwa następny xD już nwm jak napisać abyście zrozumieli, obrazek dać ? Wystarczy wpisać w google to będziesz wiedział jaki -_-

Opublikowano

No sorki, ale w tym dziale głównie o telefonach się rozmawia :D Ale o jaki aparat ci chodzi, kompakt, lustrzankę?

Opublikowano

No sorki, ale w tym dziale głównie o telefonach się rozmawia :D Ale o jaki aparat ci chodzi, kompakt, lustrzankę?

a to nie wiedziałam xD ... 

właśnie nwm jaki byłby dobry :) może być z lustrzanką 

Opublikowano

Jakie są twoje wymagania, czy ma być metalowy, wizjer itp. Na tym forum to w sumie mało osób się zna, nawet ja się na tym nie znam, więc lepiej by było dla ciebie gdybyś złożyła temat na jakimś forum fotograficznym, np.

graffika.pl

Opublikowano

Jakie są twoje wymagania, czy ma być metalowy, wizjer itp. Na tym forum to w sumie mało osób się zna, nawet ja się na tym nie znam, więc lepiej by było dla ciebie gdybyś złożyła temat na jakimś forum fotograficznym, np.

graffika.pl

no nie wiem, nie znam się aż tak ;p miałam nikon ale przy robieniu zdjęć pojawiały mi się paski. W takim razie tam napiszę. To można zamknąć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...