Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vladimir na urfie

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś chciałbym was zapoznać według mnie z najbardziej op pickiem w całym urfie. Vladimirem. Cała jego siła polega na W które maksujemy, na 9 lv cd wynosi jedyne 2.8sec a trwa ono 2 sec, wszyscy wiemy co to oznacza. Combo jest proste, w czasie tej 0,8sekundy uzywamy Q i E a potem znowu plama. Build: sunfire/spirit + sunfire/spirit + rylai + liandry + rtęciowy bułat + jakieś buty najlepiej merkurki.

Divujemy każdego pod wszystkim, polecam banowanie malzahara. Na dowód iż wiem o czym pisze moja historia gier: http://www.lolking.net/summoner/eune/28533460#matches

Zachęcam do składania opinii o tym picku.

Opublikowano

Rylai + liandry to typowe połączenie by bić więcej dmg per sec, słoneczna to aoe dmg wzmacnia dmg plamy, spirit to core na vlada a rtęciowy bo enemy cwaniaki i z cc czekają. Nie ma tutaj wpychanych na siłe tanky itemów. Przecie nie buduje 6 thornmaili ;*

Opublikowano

Sprawdzałem, działa perfekto, przeciwko vladimirowi z 6/3, ja 1/2 go kosiłem jak chciałem :D

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Pluje do mordy tym którzy tryharduja na urfie i grają jednym champem

jak ktos ma kupione 2 ip boosty to dlaczego nie moze trajhardowac?

­

Opublikowano

spoko pick, rowniez riven pod lekkiego tanka z lifestealem odpierdala magiczne rzeczy, bije sie z 2 pod turetem ;D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Niby W wygląda u niego bardzo dobrze ale jego damage damage, zwłaszcza z wczesnym maxowaniem W, nie jest jakiś przerażający. Jeśli ma być bestią to dopiero w późniejszej fazie gry. Osobiście nim tylko nafeedowałem >. >

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...