Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobić Dobrego Woja Body :)

adimen94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukaj metinów i może ci kU dropnie i sprzedawaj. Ja tak zrobiłem grałem bodym do 16 lvl i sprzedalem aure za 2,5 KK,berserk za 800 K i zmienilem na mentala i mam silne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ładuj staty 2wit 2 siły jak tanie oz berka to bulid aura berek wir a jak drogie to berek aura wir kup eq+9 i expisz

ps staraj się najczęściej czytac ku

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

staty 2 wit 2 siła skile aura-wir-berek-szarza-3stronne robisz boja eq+7-9 i na metki w m2 a no jak chcesz szybciej walic to mozesz dac skile aura-berek-wir-szarza-3-stronne

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

ja pierdole tyle tych poradników i dalej powstają głupie tematy...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

omg robisz tak dajesz 20 w życie i dajesz 10 w sile znów 20 w sile później 10 w życie robisz 5 lvl dajesz 1 w aure 1 w wira 1 w szarze i 1 w 3 strone później dobijesz 6 lvl i w berka pozniej walisz w aure caly czas wbijasz 22 i lejesz do 23 masz aure na 16 i dajesz 1 w aure i jak ci na 17 nie wejdzie to resetujesz skille u staruszki o tak w kolko

pozniej jak chesz do expa to dajesz w berka jak do pvp to dajesz w wirka jak pvp aura wir szarza berek 3 strone pvm aura berek wir 3 strone szarza

Opublikowano

zeby miec dobrego bodego idziesz expic potem kupujesz angi na allegro i smy wbijasz jednego dnia skille na P potem kupujesz eq +9 i bonujesz az wejda max bony do pvp i masz pro bodego :)xD

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Nie twórzcie takich głupich tematów.

Już nie raz były takie tuty ;x

http://www.mpcforum.pl/topic/78898-tut-jak-stworzyc-pro-wojownikasureninjeszamana/

Spis tutoriali się kłania!

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...