Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting WWW dla serwera TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam hostingu do strony www pod teamspeaka. Ważne żeby była możliwość zakupy na miesiąc a nie na rok, płatność PSC i domena .pl

Opublikowano

net-speak.pl polecam 

Ale tam chyba nie można mieć domeny .pl a takiej nie przyjmą mi pod licencje nonprofit

@Edit ok można nie zobaczyłem tego w ofertach ;) 

Opublikowano

Rozumiem, że nie masz serwera VPS.

Zobacz ofertę lvlup.pro.

Tak swoją drogą, to nie działa to tak że założysz byle jakiego bloga i ci przyjmą podanie.

Musi to być strona już ze sporym doświadczeniem, bazą użytkowników etc.

A jak oni zobaczą na whois że domena zarejestrowana tydzień temu, to ci nie przyjmą.

Mówię tylko, żeby później nie było zaskoczenia.

Opublikowano

Zobacz ofertę lvlup.pro.

Tak swoją drogą, to nie działa to tak że założysz byle jakiego bloga i ci przyjmą podanie.

A jak oni zobaczą na whois że domena zarejestrowana tydzień temu, to ci nie przyjmą.

Mam właśnie VPS i stronkę z blogiem i forum zrobioną na darmowym hostingu wystarczy tylko przenieść dane.

Opublikowano

Zobacz ofertę lvlup.pro.

Serwer miałem 3 dni i piątego dnia dostałem NPL 4 lata temu. Nie mają w tym problemu, wystarczy ,że ktoś korzysta z  niekomercyjnych usług serwera.

Siemka szukam hostingu do strony www pod teamspeaka. Ważne żeby była możliwość zakupy na miesiąc a nie na rok, płatność PSC i domena .pl

Hekko.pl

Net-speak.pl

xaa.pl < dlaczego ? Strona ma być płatna, ale może być na subdomenie czyli nazwa.xaa.pl

Opublikowano

Zobacz ofertę lvlup.pro.

Serwer miałem 3 dni i piątego dnia dostałem NPL 4 lata temu. Nie mają w tym problemu, wystarczy ,że ktoś korzysta z  niekomercyjnych usług serwera.

Hekko.pl

Net-speak.pl

xaa.pl < dlaczego ? Strona ma być płatna, ale może być na subdomenie czyli nazwa.xaa.pl

Od tamtego czasu zmieniło się bardzo dużo w nplkach.

Kiedyś je dawali byle komu a teraz raczej nie dają niż dają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...