Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odmowa dostępu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, w jednym pliku mam praktycznie wszystko co mi potrzebne do siedzenia:P

Większosc gier z tego pliku niedziala i nieda sie ich usunąć, gdy usuwam pojawia sie komunikat:

Niemożna usunąć "nazwa pliku": Odmowa dostępu.

Sprawdź czy dysk nie jest zapełniony lub chroniony przed zapisem oraz, czy plik nie jest aktualnie używany.

Próbowałem nawet programem "KillBox" i nic :/

Wie ktoś co to może byc ? Oczywiscie próbowałem restartowac, i tak samo

gaaaara2pk5.png

WYSYLAM ZAPROSZENIA NA LOCKERZ !! CHETNI - PISAC PW  !! :)

Opublikowano

jesli zrestartowales a to nie pomoglo to znaczy ze proces uruchmia sie automatycznie podczas uruchamiania systemu... sprawdz w menadzeru zadan czy nei masz wlaczonej danej aplikacji... jelsi nei masz tzn. ze siedzi ukryta w jakims innym... ktorego mozna nei usunac czaasem..... sprawdz tez opcja "przywracanie systemu" ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Albo RegClearem tam możesz usunąć wpisy do rejestrów jak i pliki z autostartu czy tez cale programy ja ci polecam ten program.

Opublikowano

To tak :RegCleaner raczej niedziala...pomijajac ze nieumiem sie tym w pelni obslugiwac :P

Niepojawia sie podczas uruchamiania pomijajac ze w tym pliku jest naprawde WSZYSTKO...muzyka,gry,fotki,dokumenty,programy itd.

Tak wiec niemoze sie np. muzyka podczas uruchamiania systemu zalaczac :)

A w trybie awaryjnym zara sproboje:)

gaaaara2pk5.png

Opublikowano

Chcesz usunąć folder (na 99%). Sprawdź czy któryś z plików znajdujących się w folderze nie jest uruchomiony.

po 2 upewnij się, że nie masz włączonego tego folderu (czyt. Otwierasz folder i próbujesz go usunąć gdy jest otwarty - impossible).

NIE MA innego wyjścia.

bez gif.

Opublikowano

Format peceta haha xD.

Wrzuć loga z combofixa może masz jakiegoś wira.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

Hmm...w sumie mam w tym pliku antywira...ale nie jego proboje usunac... to ma jakies znaczenie ??

A zreszta to nie powinno miec wplywu na wlaczanie sie aplikacji... bo np. Silka niemoge odpalic :/

gaaaara2pk5.png

Opublikowano

Posłuchaj. Gdy któryś z plików znajdujących się w folderze jest włączony, to nie usuniesz folderu za chiny! Jeżeli w folderze jest av, który jest włączony to to jest przyczyna errora. Wyłącz antyvirusa (w procesach!) i wtedy usuń folder. Inne wyjście to usunąć wszystkie procesy z twoją nazwą użytkownika i wtedy usunąć folder.

bez gif.

Opublikowano

Łatwo powiedziec jak antywirusa nawet niema w procesach ale dziala napewno :/

gaaaara2pk5.png