Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer survival + frakcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przeglądając serwery w publikacji nie ma żadnego lub zdarzą się w zakątkach działu serwery  sv + frakcje, wszędzie jakieś ezhc gdzie wszystko można mieć na już. Pamiętam jak grało się i faktycznie było co robić. Tutaj rodzi się pytanie czy bylibyście zainteresowani takim serwerem? Chęci mi nie brakuje, jestem zmobilizowany do zrobienia takiego serwera, moglibyście napisać co byście widzieli na takim serwerze. Również nie jestem przekonany co do koxów, zjesz sobie te jabłko i jesteś praktycznie nieśmiertelny przez jakiś tam czas. Dodatkowo nie wiem jaka wersja minecrafta by odpowiadała tej społeczności. Nie będę ściemniał, że jakiś czas nie grałem w minecrafta i może takie stare serwery wyszły z mody i teraz tylko serwery gdzie wszystko szybko leci zamiast trochę dłużej pograć, żeby się nie znudzić.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Od czasu do czasu bym pograł.

Wydaje mi się że większość oczekiwała by takiego servera na stabilnej maszynie i na dłuższy okres czasu.­

1RkW7od.png

Opublikowano

Sam może i bym zagrał, ale to wszystko zależy, jak przygotowany byłby serwer.

Co do wersji no to 1.7.2?, może coś starszego? Tutaj to nie wiem dokładnie.­

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...