Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✖✖✖ OneHurt [x2] Steam

Hunnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OneHurt-Survival [steam]
Sloty -30

ip: 
94.23.6.215:12896
Pierwsze 3 osoby na serwerze dostaną /kit vip do użycia 3 razy ! w ciągu gry + na mapie ukryto 3 auta w pełnym wyposażeniu ! ZAPRASZAM

Sloty wyświetlone na banerze nie są pokazane poprawnie jest ich 30!

banner-1.png

żeby wejść w oknie gry klikamy F1 i wpisujemy connect 94.23.6.215:12896

Zapraszam na nowy serwer Hurtworld 3.5.X
serwer jest cały czas ulepszany + robię tłumaczenia pluginów, ale już teraz zapraszam was wszystkich do gry. Co oferuję zobaczcie sami

facebook.png  https://www.facebook.com/onehurtsurvival/

• na serwerze administrator nie będzie ingerować w życie graczy, (czytaj nie będzie rozdawać itemków zabijać itp) 
  • szybkie reagowanie na próby oszustwa, cheatowania.
  • Nie będzie chamstwa przekleństw oraz spamu
  • Nie będzie Pay2WIN
  • Będzie można zarezerwować slot !
  • Charakterystyka gry na serwerze.  Drop jest standardowy jedyne co zostało zmienione to drop drewna, powiększyłem go odrobinkę żeby ułatwić wam budowanie swoich domków.
    Co jakiś czas będę organizować eventy na najlepszą BAZĘ  oraz ciekawe turnieje np: Znajdz ADMINA gdzie będą Ciekawe nagrody
    Zależy mi na rozgrywce SURVIVAL bez dodatkowych ułatwień dla tego dodałem jedynie /kit start który da nam Krzemienną Siekierkę i Kilof z kamienia - (można użyć 2 razy)

ZAPRASZAM DO GRY ZERO LAGÓW ZERO CHAMSTWA, STAWIAMY NA NORMALNĄ GRĘ ! 
Bez zbędnych dodatków i ułatwień ! WHIPE co 30 DNI ! Chyba że gracze zechcą inaczej w głosowaniu minimum 90% oraz będzie tego wymagać aktualizacja !

Na pierwszych graczy czeka niespodzianka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...