Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka.

Czy to normalne ze od 3 tygodni mi nie wypadł żaden klucz? Wygranych gier przez te 3tyg mialem chyba z 50 albo i więcej nawet. Skrzynki w zapasie już mam 3, a fragmentów klucza brak. To jakiś bug, czy po prostu riot działa tak, że specjalnie skrzynek wiecej niż kluczy? Tyle, że ogladalem stream Zakreble i on tam pokazal warsztat hextech na chwile i mial chyba 15 kluczy i 0 skrzynek. A raczej nie kupowal samych kluczy...

Opublikowano

Cos tu nas klamiesz to jest nie mozliwe ze przez 50gier nie zdobyles zadnego klucza ;) klucze resetuja sie co 2tygodnie do 80% szans

Zakremble moze robi tak jak ja ze za cale rp kupuje klucze i co 7 dni dostaje praktycznie darmowa skrzynke bo mozna zagrac normala i zdobyc s bez wiekszych staran

Opublikowano

Szansa na drop kluczy resetuje sie co miesiac.

Szansa na pierwszy klucz wynosi chyba +80%

a jesli sie nie myle na 13 klucz (lub cos w okolicach) juz tylko 8%

Opublikowano

Poważnie mówię, nie kłamę was :D Mam już 3 skrzynie, wszystkie dostalem z gry. 4 z nich udało mi się wymienić - 12 kluczy, a pozostałem 3 siedzą i brak kluczy. Nawet 1 fragment nie wyleciał. Mogę wam screena zrobić jak nie wierzycie

Opublikowano

Fragmenty kluczy lecą stosunkowo często, mi poleciało dziś za 4 mecze 2 klucze. Więc sądząc po tym co mówisz - nie, to nie jest normalne.

Lub po prostu niefart. :D 

200.gif

'i ain't with the drama

u can meet my llama

Opublikowano

To jest normalne. Bardzo możliwe, że już wykorzystałeś te największe szanse na zdobycie kluczy, a teraz prawdopodobieństwo uzyskania jest bardzo niskie. Również miałem dosyć długi okres bez klucza, a jak już zaczęły wypadać to masowo.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...