Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Przyciski do sterowania pojazdem gryzą się z tymi do chodzenia pieszo

limfao23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam gta5 ze wszystkimi patchami i dodatkami. Lecz gdy wchodze do gry dostaje komunikat ze są nowe controlsy.
I tu mam konflikt przyciskow, poniewaz albo moge sterowac pojazdem albo na pieszo. Przyciski "gryzą" się. Pomocy ! nie moge grac ;/

Opublikowano

Odpal grę jako admin lub w trybie awaryjnym, przywróć sterowanie domyślne, pokombinuj z ustawieniami klawiatury, to nierealne żeby przyciski się gryzły.

who cares?

Opublikowano

@Shahi ogolnie jak dam na domyślne to własnie są takie wykrzykniki ze to samo. I jest jeden bind taki że jak zmieniam przykładowo skręt w lewo, to i bind za zmiane kamery tez sie zmienia. Ogólnie mam zablokowaną możliwośc zmiany przycisku odpowiedzialnego za zmianę kamery. Szukałem troche w necie solucji i wykorzystałem OpenIV i podmienilem kilka plików w update.rpf. Lecz wtedy pojawia sie kolejny problem bo wyskakuje błąd ERR_MEM_MULTIALLOC_FREE, w opisie napisane jest że mam ponownie uruchomic komputer lub grę. Robiłem to lecz bez skutku. Jakies solucje?.
Oto screeny jak wyglada te sterowanie :

Na tym widac jak zmieniam Przechyl/Odchyl sie i wraz z tą opcją idzie zmiana kamery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...