Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niebezpieczna substancja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze elo dostalem uwage w szkole 

"Kontakt z podejrzanymi i z pewnością nielegalnymi w szkole substancjami."

A mialem taka rureczke do mieszania liquidu z aromatami czy cos nie wiem dokladnie, ale zwykła rurka.

Czy to jest uznawane jako cos nielegalnego i niebezpiecznego??

Opublikowano

Jak najbardziej, liquidy są trujące 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Liquid jest trujący, więc tak uwaga jest słuszna, przecież to gówno zawiera dużo tak samo trujących substancji jak w normalnych papierosach. Może się nie znam, może mnie zbesztacie, ale dla mnie jest to taki sam syf, uwaga słuszna. 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Liquidy są trujące. Gdybyś to wypił to nie wiem czy byś przeżył. A jeżeli tak to byś miał z pewnością pamiątkę na całe życie. Uwaga słuszna.

19.jpg

Opublikowano

A kogo to obchodzi co to było? Ty się żalisz że ci źle my się wypowiadamy.

Pewnie śmierdziała liquidem albo czymś innym, to w czym masz problem?

Opublikowano

Przyszedles sie poskarzyc czy co? Dostales uwage i na c**j drazyc temat, w gimbazie takie rzeczy sie zdarzaja

Opublikowano

Liquid jest trujący, więc tak uwaga jest słuszna, przecież to gówno zawiera dużo tak samo trujących substancji jak w normalnych papierosach.

no, glikol propylenowy tak bardzo trujący, że nie wiem czemu ja jeszcze żyje. Trujące substancje w sensie nikotyna? aha

Opublikowano

Niebezpieczne substancje to dezomorfina, dietyloamid kwasu lizergowego, grzyby psylocybinowe, dimetylotryptamina, metylotryptamina, diacetylomorfina, a nie jakieś płyny do e-fajek.

Opublikowano

Niebezpieczne substancje to dezomorfina, dietyloamid kwasu lizergowego, grzyby psylocybinowe, dimetylotryptamina, metylotryptamina, diacetylomorfina, a nie jakieś płyny do e-fajek.

to tez nie jest niebezpieczne

niebezpieczna jest nitrogliceryna, uran, kwas fluorowodorowy a nie jakies narkotyki

Opublikowano

Żałosne biedactwo, żali się bo nie potrafił nawet na miejscu załatwić sprawy.

Nie wiem po co w ogolę ten post, liczył że ktoś go pogłaszcze po główce i załatwi usunięcie uwagi czy tylko się pochwalić i pożalić z powodu niczego bo w końcu sam nie wie a co dostał.

Opublikowano

Co za k***a debile, twoim ryjem smierdziala cymbal...

Zastanów się pomyśl - wyciągnąłeś jakieś śmierdzące gówno na lekcji w jakiejś szklanej rurce.

Narzekasz, że dostałeś za to uwagę, że miałeś szklaną rureczkę no i słusznie, równie dobrze

mogłeś mieć papierosa z samym filtrem i papierkami bez tytoniu i dostać uwagę.

Jesteś głupi czy tępy? Nie chodzi o to, że tam nie było żadnej substancji, miałeś pojemniczek stworzony do przechowywania czegoś,

czego nie można mieć na terenie szkoły - w tym przypadku to jakiś liquid. Jednak wolisz dalej szczekać i mówić, że niczego nie miałeś.

Chociaż w sumie tak naprawdę c**j wiemy co to tak naprawdę było.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ej ty nasz zaczynasz wyzywać, sam napisałeś że to rureczka do mieszania liquidu z aromatami i oczekujesz poparcia że TO JEDNAK BYŁA TYLKO RURECZKA? Idź się leczyć, bo widzę że sam nie wiesz co piszesz i czego chcesz.

Opublikowano

Lufką mieszał liquid i się dziwi że ma uwagę. Tracę wiarę z każdym dniem

Spokojnie, idiotów tylko przybywa ;) Ciekawe czy wgl zrozumiał to co do niego piszemy :D

To jest w takich gimbusach najgorsze, nie rozumieją że to co robią jest po prostu szkodliwe dla nich i chcą zwalić wszystko na innych :D

Opublikowano

Szklana rurka nie jest niebezpieczna. Masz rację. Aby anulować uwagę wydrukuj ten komentarz i zanieś do swojej wychowawczyni.

Podpis i data: Liukaner 21.05.2016r.

Opublikowano

Szklana rurka nie jest niebezpieczna. Masz rację. Aby anulować uwagę wydrukuj ten komentarz i zanieś do swojej wychowawczyni.

Ale jak ją stłucze i sobie skaleczy dajmy że pisiora to wtedy też będzie bezpieczna?

Opublikowano

Ale jak ją stłucze i sobie skaleczy dajmy że pisiora to wtedy też będzie bezpieczna?

Idąc tym tokiem myślenia długopisem może sobie wydłubać oko a kredą zakrztusić się jak będzie chciał ją połknąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...