Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CPH.W vs AGG

0FF3NS1V3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam tylko jedno pytanie, czy w CPH.W będzie dzisiaj grać mertz i valde przeciwko AGG?
Jest mi to potrzebne, ponieważ jeśli tak to chce obstawić ma CPH.

Legenda
Opublikowano

Tak, to są nowi zawodnicy tej organizacji (ogromne katy pod względem indywidualnej gry)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tak, to są nowi zawodnicy tej organizacji (ogromne katy pod względem indywidualnej gry)

Tak właśnie dlatego chce to obstawić małe oddsy, a koszą jak skur*esyni jak ich oglądam, myślę że dadzą rade AGG, a ty co myślisz?

Legenda
Opublikowano

CPH nie rozegrało dużo meczy w tym składzie, jednak zmiana zawodników dała im ogromnego boosta, jednak jest ich to pierwszy mecz w tym składzie już na lepszą drużynę, ponieważ HeyGuys (ex-orbit) oraz Worst Players nie należą do zacnych zespołów, mimo że grają tam znane osoby jak s1mple to nie można tego nazwać zespołem a jedynie dobrym mixem. AGG to już jest jednak poziom wyżej drużyna pod względem teamplay'u, ale indywidualnie Ci zawodnicy nie grają najgorzej, zwłaszcza że dobrą formą w ostatnim czasie błyszczy furlan, który w każdym meczu prezentuje się najlepiej na tle swoich kolegów. Wczoraj można było też zaobserwować przebudzenie grubego, który ostro kaleczył wraz z hyperem od dobrego miesiąca.

Podsumowując.

Ten mecz jest ciężki do wytypowania. Na jakiej stronie chcesz obstawić mecz? Uważam, że mecz zakończy się remisem i najbezpieczniej będzie postawić na csgolounge/fanobet, ale stawiasz na EGB to skip bym w tym wypadku zrobił.

Opublikowano

Na CSGO Lounge stawiam. Tylko się zastanawiam, bo wcześniej CPH to raczej cienko stali, zawodnicy przeciętni a są na tym 27 miejscu.
Rozumiem, że w przypadku remisu skiny zostają zwrócone?

Legenda
Opublikowano

Tak, jeżeli remis skiny wracają do Ciebie, ja postawiłem na AGG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...