Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB][BoL][L#] EloBuddy, Bot of Legends, czy może L#?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie, który z podanych w temacie programów zapewni mi największą ochronę przed banem? Podajcie jakieś humanizery dobre itd. najbardziej jestem zainteresowany elobuddy, bo jest darmowe

Opublikowano

L# najlepszy oczywiscie, ale płatny. Bana tak czy siak dostaniesz na każdym, bo raz na jakiś czas są po prostu detected, i jesteś już oznaczony.

Opublikowano

to co moge zrobic, zeby zmniejszyc szanse na dostanie bana?

Wyłączyć evade, nie grać obvious championami, nie grać na high elo, nie pisać nic o skryptach, nie używać exploitów.

Opublikowano

mam jeszcze pytanie

mianowicie co lepsze ebuddy czy gos? jezeli grajac na czitach nie dostalbym reporta to nie dostane bana? mam na mysli, ze jak sa banwave to dla tych co dostali sporo reportow i do analizy poszlo konto? czy dlatego, ze program byl wykrywalny

Opublikowano

Zwykle są banwave'y za detekcję programu.

Lepsze jest EB jak dla mnie.

Opublikowano

#l, albo bola mozna zdobyc jakos za darmo? albo te triale? jak chce triale to musze miec zapro? jakie postacie moga fajnie carrowac na soloq, ale nie bedac obvious jak np aka's vayne

Opublikowano

Za posiadanie każdego z programów możesz dostać bana. Najlepszym wyborem jest jednak L#, ma najlepsze skrypty, a jeżeli chodzi o detect to nie ma różnicy między wszystkimi trzema programami.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to co moge zrobic, zeby zmniejszyc szanse na dostanie bana?

Wyłączyć evade, nie grać obvious championami, nie grać na high elo, nie pisać nic o skryptach, nie używać exploitów.

To na c**j nie grać na tych skryptach? Skoro to program staje się detected a nie skrypty. Nawet jakbyś grał bez tego gówna to tak czy siak byś wyłapal bana. Nie umiecie cheatować i tyle, ja gram na l# od jego powstania i jakoś nigdy żadnego bana nie wyłapałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...