Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zyra na midzie

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Viable po tych buffach czy za duzo jej nie daly?

raczej na supporcie tylko ;p

Jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz bo robisz tylko niepotrzebny spam.

Na midzie średnio zdecydowanie lepiej się nią gra na jungle (prawie tak łatwo jak Malzaharem) i topie (przeciwko bohaterom takim jak Tryndamere, Volibear, Irelia i innym którzy się "rozpędzają" lub skaczą). 

Opublikowano

Na midzie średnio zdecydowanie lepiej się nią gra na jungle (prawie tak łatwo jak Malzaharem) i topie (przeciwko bohaterom takim jak Tryndamere, Volibear, Irelia i innym którzy się "rozpędzają" lub skaczą). 

aha gralem przez caly patch od unrankeda do diam 5 i ani razu nie spotkalem sie z zyra na jung tak samo na zadnym streamie, wiec nwm o czym ty mowisz xD

Hello there.

Opublikowano

Czego nie wiem ? Nie spotkałem zyry na midzie od dawna bo jest poprostu slaba, a na supporcie sobie dobrze radzi, więc co ty za bajki opowiadasz gosciu.

Opublikowano

Pytam sie bo w tier liscie ktorej kiedys uzywalem na nefplz jest dosyc wysoko i mnie to zaintrygowalo, lubialem nia grac na midzie w tych czasach odrazu po jej wyjsciu

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

jest jeden typek co jest otp zyra w jungli i idzie mu calkiem niezle, ale najlepiej sprawuje sie na supporcie, bo ma od groma cc. 

na midzie też powinna działać, chociaż nie testowałem.

najlepiej, jeżeli po prostu wejdziesz na normala i sam sprawdzisz, bo tak ciężko powiedzieć czy akurat jest "silna", bo np. dla mnie niektóre postacie nie są silne, a są w mecie.

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...