Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naryu labyrinth....

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wbiłam już ten nieszczęsny 50 lvl więc wypadało by pójść do tej insty tyle że nie moge tam wejść bo nie dostałam tego quest na wejście..szukałam na necie co zrobić żeby się pojawił wszyscy piszą żeby zrobić BSH BSC + to samo tylko 24.. problem w tym że zrobiłam to wszystko i dalej nie mam misji..Jest jakiś inny sposób żeby ją dostać?

A i w sumie jak robiłam 24 BSH to nie zrobiłam bossów czy to może być przez to?

Opublikowano

Pierw musisz zrobić Poharan potem Misterius Mana a potem dopiero Naryu będziesz miał do zrobienia a fieldy 24 nie zaliczają się do dungów aby odblokować all dungi musisz zrobić 6 os Poharan i MM :D

Opublikowano

Wzielas stad questy? 

Tak brałam stamtąd qyesty

Pierw musisz zrobić Poharan potem Misterius Mana a potem dopiero Naryu będziesz miał do zrobienia a fieldy 24 nie zaliczają się do dungów aby odblokować all dungi musisz zrobić 6 os Poharan i MM :D

Tak też próbowałam po kolei tyko 6os i też nic się nie odblokowało :(

Opublikowano

Wzielas stad questy? 

Tak brałam stamtąd qyesty

Tak też próbowałam po kolei tyko 6os i też nic się nie odblokowało :(

jak robiłeś Poharan i MM 6os to musisz mieć quest przed jaskinią na Naryu do oddania :)

Opublikowano

jak robiłeś Poharan i MM 6os to musisz mieć quest przed jaskinią na Naryu do oddania :)

Ok quest się pojawił..nie zauważyłam że w ogóle nie miałam daily questsów do BSH.. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...