Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Czy mogę za to dostać bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dużo osób się teraz piszę że dostało bana, a jeżeli ja stworzę sobie drugie konto i tylko tam będę grał na skryptach a mejna nie ruszę to główne konto nie dostanie bana?

Opublikowano

Jeżeli masz na oddzielnych mailach to tylko jedno, ale jeśli na tym samym to dwa dostaną :P

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Nie dostaniesz bana na swoim mainie. W tym przypadku narażone jest tylko konto, na którym korzystasz ze skryptów.

Opublikowano

Bywają osoby, które mówią, iż dostajesz bana na wszystkie konta. To głupota. Zbanowane zostanie jedyne konto na którym używasz programów trzecich, a reszta zostanie nienaruszona.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Bywają osoby, które mówią, iż dostajesz bana na wszystkie konta. To głupota. Zbanowane zostanie jedyne konto na którym używasz programów trzecich, a reszta zostanie nienaruszona.

Nie prawdę mówisz :) Jeśli konta współdzielą maila, to dostanie jedno i drugie i już ich nie będzie obchodziło czy na obydwu leciałeś na skryptach czy na jednym :) Wiem coś o tym, bo moje czyste konto też poleciało i jedyne co miało związane ze skryptami to tylko to, że było na tym samym mailu, co konto skrypcone :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Nie prawdę mówisz :) Jeśli konta współdzielą maila, to dostanie jedno i drugie i już ich nie będzie obchodziło czy na obydwu leciałeś na skryptach czy na jednym :) Wiem coś o tym, bo moje czyste konto też poleciało i jedyne co miało związane ze skryptami to tylko to, że było na tym samym mailu, co konto skrypcone :)

z tego co wiem nie da sie posiadac 2 kont na 1 mailu? Chyba gry pomyliłeś ziomek :D

Opublikowano

z tego co wiem nie da sie posiadac 2 kont na 1 mailu? Chyba gry pomyliłeś ziomek :D

Da się :) udowodnić screenem, że na jednego maila przyszły wiadomości z banem czy zakładając kolejne 2 na jeden mail :)?

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Da sie mieć x kont na jednym mailu wystarczy, że zmienisz maila w account security

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...