Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOT blitz

martix55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 3 pytania.
Czy można legalnie grać w WOT blitz na komputerze i nie obawiać się bana?
Czy ban z WOT blitz przechodzi na zwykłego WOT'a?
Oraz czy ciężko wykryć to że ktoś gra na komputerze? 

graphic.png

Opublikowano

1. Chodzi o Blitz na win10? Tak, ale to są osobne serwery, nie grasz z ludźmi z telefenów, to byłoby bez sensu. Taki WoT w wersji na słabsze pc'ty, ale nigdy nie próbowałem w to grać.

2. Chyba nie, jednak zależy jeszcze za co ban. Jak będziesz swastyki z niemieckich czołgów robił, a potem nazywał to szurikenem, to możesz się liczyć z całym kontem WG. 

3. Nie, automatycznie widzą, że grasz na pc i kieruje na wersję dla win10 :P.

Chyba, że mówisz o emulatorze androida + przerobienie sterowania i granie na serwerach z telefonów, ale to inna sprawa. 

Opublikowano

1. Chodzi o Blitz na win10? Tak, ale to są osobne serwery, nie grasz z ludźmi z telefenów, to byłoby bez sensu. Taki WoT w wersji na słabsze pc'ty, ale nigdy nie próbowałem w to grać.

2. Chyba nie, jednak zależy jeszcze za co ban. Jak będziesz swastyki z niemieckich czołgów robił, a potem nazywał to szurikenem, to możesz się liczyć z całym kontem WG. 

3. Nie, automatycznie widzą, że grasz na pc i kieruje na wersję dla win10 :P.

Chyba, że mówisz o emulatorze androida + przerobienie sterowania i granie na serwerach z telefonów, ale to inna sprawa. 

Co do pierwszej odpowiedzi, gram na win7 dlatego też się pytam czy jest to legalne.

Mój błąd bo podałem za mało informacji. Gram w wota na emulatorze dlatego też się pytam czy jest to legalne. @Juri.

graphic.png

Opublikowano

Nie widziałem żadnej informacji na ten temat, jednak może być to nielegalne. Nie jestem co do tego pewny, ale pomijając to napotkasz takie problemy jak słaba wydajność czy problemy ze sterowaniem. Moim zdaniem nie warto. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...