Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana charaktery na bardziej szalony?

xRECORD2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

ZAMKNIJCIE TEN TEMAT JUŻ! @ZARAX...

Wiecie może jak zmienić charakter?

Kończę gimnazjum, a jako iż nie miałem kolegów z powodu takiego, iż jestem zbyt spokojny, chciałbym abyście mi pomogli pisząc propozycję w komentarzach pod spodem, co mogę u siebie zmienić,

ponieważ zazwyczaj nie potrafię zaszaleć i coś głupiego zrobić, po prostu lubię ciszę i spokój, co mnie wkurza trochę :/ Jak będę miał 18+ to na jakieś imprezy chciałbym chodzić.

ps: ( nie oznaczyli mnie na zdjęciu z całej klasy na facebooku ) jako jedyny.  T_T  :pls:

Tylko proszę o kulturę pod spodem, każdy miał i napotka się na problemy których sam nie rozwiąże, a rodzice swoje... " Bądź sobą " Kurde, cytat życia :/.

Miłej nocy  :yay:

Opublikowano

Ja pierdole...

Naprawdę człowieku?

Bądź sobą. Twoi rodzice mają rację.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wyjdź na dwór zostaw komputer 

Charakteru nie da się zmienić ale zachowanie tak jak będziesz przebywał z ludźmi/kolegami to zaczniesz z nimi pajacować 

Opublikowano

Rodzice dobrze Ci mówią, po co udawać kogoś kim się nie jest?

Też nie imprezowałem w gimbazie, zdarzyło się może 2 razy kiedy się czegoś napiłem ale nie w dużych ilościach. Jeżeli nie jesteś jakimś mango z*ebem który siedzi cały czas wpatrzony w telefon to na pewno znajdziesz jakichś spoko kolegów w klasie, wystarczy porozmawiać.

A jak zacznie się sezon 18 w Twojej klasie to pewnie na jakąś Cię zaproszą (o ile nie jesteś mango z*ebem).

Opublikowano

Też nie imprezowałem w gimbazie, zdarzyło się może 2 razy kiedy się czegoś napiłem ale nie w dużych ilościach. Jeżeli nie jesteś jakimś mango z*ebem który siedzi cały czas wpatrzony w telefon to na pewno znajdziesz jakichś spoko kolegów w klasie, wystarczy porozmawiać.

A jak zacznie się sezon 18 w Twojej klasie to pewnie na jakąś Cię zaproszą (o ile nie jesteś mango z*ebem).

@klejmagic nie jestem mango zjebem, no może w podstawówce, no ale cała klasa w to grała  :makka:

zarucham @Etaku

Opublikowano

Ale uwazaj bo mozesz zycie sobie spieprzyc z tym ruchaniem raz a ojcem mozesz zostac wiec tu troche rozwagi miej.

Opublikowano

@klejmagic nie jestem mango zjebem, no może w podstawówce, no ale cała klasa w to grała  :makka:

zarucham @Etaku

jak jesteś grzeczny to nigdy nie zaruchasz XDDDDDDDDDDD

zacznij po prostu palić szlugi to cała szkoła cię będzie szanowała jak to w gimbazach teraz jest i pytaj się kolegów czy wyjdą na piwo po lekcjach, od razu Cię polubią, do tego przeklinaj, prawilniacy to doceniają

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

po prostu nie zwracasz na siebie zbytnio uwagi i tyle.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Z tym zarucham to nie do końca xD aczkolwiek dzięki za pomoc, u nas nie palą, jedynie szlugi i tabaka, no cóż, @Zarax weź zamknij temat w końcu proszę  -.-

Opublikowano

Szlug nie jaraj lepiej na silke sie zapisac po drugie szkoda na nie hajsu.

A tak na serio zabawny temat zalozyles.

Opublikowano

@Etaku @Zarax no to... zamknijcie ten głupi temat ile mam razy prosić, chyba że admini śpią ;/

Opublikowano

Ja walę nudzi wam się z tymi tematami xD

Bycie spokojnym wcale nie jest nudne, czase jest wręcz... ciekawsze od robienia z siebie idioty, pamiętaj o tym, bycie szalonym lub psychopatą nie jest fajne (mówi Ci o tym człowiek z rozdwojeniem jaźni więc słuchaj uważnie).

No a powiedz mi czy aby nie jesteś kreatywny? Nie lubisz robić czegoś czego innym się nie chce, a?

Zostań tym kim jesteś, a wy nie napieprzajcie mi 2 nowych odp podczas pisania tej mojej :)))

Wiesz, nie zawsze jest fajnie być tym super rozpoznawlnym... serio...

NIE WZYWAJ IMIENIA PANA SWEGO NADAREMNO BO JESZCZE BANA DOSTANIESZ xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

@Etaku @Zarax no to... zamknijcie ten głupi temat ile mam razy prosić, chyba że admini śpią ;/
Admini nie zamkna bo sami rad szukaja (mango zje...).
Opublikowano

Bycie spokojnym wcale nie jest nudne, czase jest wręcz... ciekawsze od robienia z siebie idioty, pamiętaj o tym, bycie szalonym lub psychopatą nie jest fajne (mówi Ci o tym człowiek z rozdwojeniem jaźni więc słuchaj uważnie).

No a powiedz mi czy aby nie jesteś kreatywny? Nie lubisz robić czegoś czego innym się nie chce, a?

Zostań tym kim jesteś, a wy nie napieprzajcie mi 2 nowych odp podczas pisania tej mojej :)))

@KaRzahni123 w końcu ktoś normalny! Jestem dobry w rysowaniu, kreatywny też dobrze ( nie minkruft ) tylko chodzi mi tu o różne zabawy w realu ;_;

@Edit moje życie ma już sens!

@Edit @Zarax NO KURDE ZAMKNIJ TEN TEMAT DO JASNEJ!...

Opublikowano

SKĄD JA TO ZNAM SXDDDDDDDDD

@KaRzahni123 w końcu ktoś normalny! Jestem dobry w rysowaniu, kreatywny też dobrze ( nie minkruft ) tylko chodzi mi tu o różne zabawy w realu ;_;

To jak jesteś dobry w rysowaniu to może zapisz się na jakieś konkursy plastyczne czy coś? W wolnym czasie rysuj i jeżeli to Cię interesuje to pogłębiaj swoją pasje

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@Edit @Zarax NO KURDE ZAMKNIJ TEN TEMAT DO JASNEJ!...

No widzisz, jeśli jesteś kreatywny to się ciesz bo ja też rysuję, dziewczyny puste lecą na pustaki a te fajniejsze na ludzi kratywnych którzy niekoniecznie wyskakują na korytarz i drą mordy "K***S KOZŁA!!!!1111" :)

Ja z reguły nie odpowiadam normalnie na dziwne tematy ale do niektórych mam ten szacunek :D

Chodzi o różne zabawy w realu XDDDD mnie się na stare lata to już tylko w słoneczko chce grać ale co tam XDDDD

Weź sprawdź który admin jest aktywny i do niego napisz a nie do naszego poczciwego Zaraxa spamisz, zaraz go wkurzysz xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...