Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytanie skąd pobierać Skrypty skoro nulled Padło ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Kupuj skrypty, nie kradnij :) Kup sobie kilka skryptów, np. SAC:R, Kalista i Evadeee i jazda :)

Nie chce tu wyjść na polaka Cebulaka jednak uważam ze ceny skryptów jak na polski rynek są za drogie :) gdyby to była Kwestia 10$ za skrypt byłbym w stanie zapłacić taka kwotę jednak jeśli wychodzi 60$ same Evadeee to szkoda mi wydawać hajsu na coś co mi przyda się na 3 tygodnie do następnego BanWave ;) żeby nie było na swoim Mainie którym grałem w S5 i miałem tam 200skinow posiadałem oryginalna licencje do bola :)

Teraz Gram 4Fun liczę się z Banem :)

Wiec po co mam wydac +/- 600zł na skrypty ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Kupuj skrypty, nie kradnij :) Kup sobie kilka skryptów, np. SAC:R, Kalista i Evadeee i jazda :)

Nie chce tu wyjść na polaka Cebulaka jednak uważam ze ceny skryptów jak na polski rynek są za drogie :) gdyby to była Kwestia 10$ za skrypt byłbym w stanie zapłacić taka kwotę jednak jeśli wychodzi 60$ same Evadeee to szkoda mi wydawać hajsu na coś co mi przyda się na 3 tygodnie do następnego BanWave ;) żeby nie było na swoim Mainie którym grałem w S5 i miałem tam 200skinow posiadałem oryginalna licencje do bola :)

Teraz Gram 4Fun liczę się z Banem :)

Wiec po co mam wydac +/- 600zł na skrypty ?

ale on ma na to wywalone, że polacy nie chcą wydać 200zł, znajdą się ludzie którzy i tak to kupią. Poza tym są inne Evade za 20$/25$ a większość skryptów jest za te 10$/each

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...