Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kha'Zix czy Wukong? OTP

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie konto na którym mam zamiar grać tylko jedną postacią i wbić minimum diament moim pomysłem są

Khazix

Wukong 

Którego wybrać? Bo nie moge sie zdecydować, lub może coś innego, warunkiem musi być to że można daną postacią grać na minimum dwoch liniach.

Opublikowano

Jedną postacią? Wybierz sobie przynajmniej trzy na różne linie bo jak nic którąś w końcu Ci zbanują i będziesz w ciemnej rzyci :)

Wykong będzie lepszy na topa ale widziałęm też jak zixem wymiatali :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Jedną postacią? Wybierz sobie przynajmniej trzy na różne linie bo jak nic którąś w końcu Ci zbanują i będziesz w ciemnej rzyci :)

Wykong będzie lepszy na topa ale widziałęm też jak zixem wymiatali :)

ale otp to granie tylko jedną postacią i jak ktoś zbanuje to dogduje kolejke xD

Opublikowano

Wydaje mi sie ze obie postacie maja swoje zalety np u wukonga masz calkiem spory dps jak dobrze zlozysz + podbicie natomiast u kha zixa masz jeszcze wiekszy dps tylko ze to specyficzna postac do nukowania adc lub apc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zawsze będę polecał Kha'Zixa. Jest to postać bardzo mocna, mimo pozorom nadal według mnie może działać na midzie i na topie w dosyć wielu match-upach. Oczywiście najczęściej jest teraz widywany w lesie. Engage, escape, ogromny damage zwłaszcza w walce 1v1, sustain, niewidzialność co wszystko się składa w bardzo dobrego championa.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...