Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz4

Matejko07J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem tu bardzo świeżutki :P Nie młody, ale świeżutki. Wytłumaczy ktoś jak działa dmg hack? (czy poprostu mnoży hity? - może to takie proste :D?) 

Jak będzie działać leci +, a może jakieś wh+mobberhack wyciągniesz z rękawa czy nie da rady? :P

Opublikowano

Jestem tu bardzo świeżutki :P Nie młody, ale świeżutki. Wytłumaczy ktoś jak działa dmg hack? (czy poprostu mnoży hity? - może to takie proste :D?) 

Jak będzie działać leci +, a może jakieś wh+mobberhack wyciągniesz z rękawa czy nie da rady? :P

tak mnożny hity :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1542930-walmor-wh/

dodano :D

1325710655-U215643.png

Opublikowano

Jak to wygląda łatwo za to bana wyłapać ?

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Jak to wygląda łatwo za to bana wyłapać ?

za dmg nie,

poniewaz bije tylko wtedy gdy ty bijesz.

a wh - bije nawet jak cie nie ma przy kompie :P

1325710655-U215643.png

Opublikowano

wh dodane, a mobbera da radę? :P 

+ wh na klawisz? 

Pytam, ale nie wiem czy to dużo czy mało :P nie znam się :D. (Ale nie martw się, o gwiazdkę z nieba nie poproszę :D)

+ na jakim kliencie to 'testujesz'? z bety czy tym dodanym już na start?

Opublikowano

wh dodane, a mobbera da radę? :P 

+ wh na klawisz? 

Pytam, ale nie wiem czy to dużo czy mało :P nie znam się :D. (Ale nie martw się, o gwiazdkę z nieba nie poproszę :D)

+ na jakim kliencie to 'testujesz'? z bety czy tym dodanym już na start?

bez klawisza :D

ten na starcie :D 

1325710655-U215643.png

Opublikowano

Poziom zero, żeby na serwerach easy grać na wh i dmg... to już lepiej weżcie w domu rozbieg i uderzcie w ściane, więcej pozytku z was będzie ;D

Opublikowano

Kurczę bez klawisza to lypka troszku, ale i tak dziena jak będzie działać :P. A ponawiam pytanko o mobbera :D

Kolega up: Forum pomyliłeś? Po to są easy żeby ciągnąć frajdę z nich :). Skoro dla ciebie to nie frajda to w czym ci to przeszkadza? Wyłącz stronę i PAPA :)

Opublikowano

Poziom zero, żeby na serwerach easy grać na wh i dmg... to już lepiej weżcie w domu rozbieg i uderzcie w ściane, więcej pozytku z was będzie ;D

Właśnie jak na jakimś Hardzie będziesz grał na "czitach" i wbijesz ten 75, będziesz miał fajne eq to jak dostaniesz bana to bardziej boli niz jak wbijesz ten 160 i zrobisz eq na jakims ezy serwerze.

UN4J0mP.png

Opublikowano

Kurczę bez klawisza to lypka troszku, ale i tak dziena jak będzie działać :P. A ponawiam pytanko o mobbera :D

Kolega up: Forum pomyliłeś? Po to są easy żeby ciągnąć frajdę z nich :). Skoro dla ciebie to nie frajda to w czym ci to przeszkadza? Wyłącz stronę i PAPA :)

Zawsze zastanawiałem się, jakim trzeba byc zerowcem żeby na łatwych serwerach grać jeszcze na hackach :(

Opublikowano

dlatego uzywamy dmg xD 

1325710655-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...