Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Air force 1 mid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w podobnych, czarnych dałem radę w lato, w białych nie powinno być problemu jak jesteś twardy ;)

Opublikowano

­@Dygo

A wygodne chociaż są? Fajnie na nodze leżą?

Zależy od stopy, ale dla mnie wygodne i dobrze wyglądają.

Opublikowano

Jak ktoś wydaję na buty po 800-1000 to tak uważa. Sam mam od roku i bardzo sobie chwalę, fakt że pół miasta ma takie same... ale są wygodne i mi się strasznie podobają - to wystarczy. Nie lubię białego koloru, ale jeśli air forcy to tylko białe, czarne są brzydkie, ogólnie kiedyś miałem czarne i białe to za czasów gimbazy zdarzyło mi się zakładać jeden kolor taki i jeden taki, mina przechodniów - bezcenna, a to po prostu buty w dwóch różnych kolorach xdd

Opublikowano

@Tynek

To jest forumowy modniś :D Zaraz ci wyjedzie, że aby fajnie wyglądać trzeba kupić buty za 1k zł.

Czemu niby będą źle wyglądać? 

Opublikowano

­@Dygo

A wygodne chociaż są? Fajnie na nodze leżą?

Mam af1 flyknit mid multicolor(te ciemne) i są z*********e wygodne. Podczas chodzenia noga się nie męczy nawet kiedy śmigam przez kilka dobrych godzin(czasem siedzę w butach bez przerwy np. od 6 do 17). Na nodze też świetnie leżą. Grzać się grzeją, ale bywało gorzej, myślę, że w całych białych będzie nawet lepiej pod tym względem, niż w moich. Na Twoim miejscu bym brał, jeśli Ci się białe podobają(dla mnie białe wyglądają tak 2/10 xD). 

Opublikowano

@Tynek

To jest forumowy modniś :D Zaraz ci wyjedzie, że aby fajnie wyglądać trzeba kupić buty za 1k zł.

Czemu niby będą źle wyglądać? 

Na c**j tu wchodzisz do tego działu powiedz mi?

Juz nie raz polecałem buty o wartości 200 zł, które są sztosik. A to, że prosi o opinię butów to napisałem mu swoją, przecież nie musi się z tym zgadzać każdy jak i nawet autor - jeśli się mu podobają niech bierze..

Zero pojęcia masz o czym mówisz, a przypierdalasz się jak nie wiem.

Opublikowano

A myślicie, że te białe mid pasowałyby do (najczęściej) joggerów i krótkich spodenek (tylko latem)?­

Do joggerów - jak najbardziej, sam je do nich zakładam, a do krótkich spodenek - to zależy, optycznie skraca to nogę no i gorąco trochę w stópkę. :P

Opublikowano

@Marceli99 Fajnie pasują do tych joggerków? Gorące ogółem, czy latem?­

Zimą praktycznie nosiłem tylko AF1, do joggerów - bardzo fajne, latem już tak średnio, teraz czekają w szafie na jesień. ;) Powyżej 20 C noga się poci w takich bucikach. ;) Ale jesienią, zimą czy wczesną wiosną - idealne.

Opublikowano

@Marceli99 Fajnie pasują do tych joggerków? Gorące ogółem, czy latem?­

Zimą praktycznie nosiłem tylko AF1, do joggerów - bardzo fajne, latem już tak średnio, teraz czekają w szafie na jesień. ;) Powyżej 20 C noga się poci w takich bucikach. ;) Ale jesienią, zimą czy wczesną wiosną - idealne.

>joggery

>coś fajnego

xD

Opublikowano

A myślicie, że te białe mid pasowałyby do (najczęściej) joggerów i krótkich spodenek (tylko latem)?­

denimy+pinroll>joggery

mówie ci ziomek szkoda hajsu na joggery, 3/4 typa teraz w tym lata, a to jakoś super nie wygląda. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

denimy+pinroll>joggery

mówie ci ziomek szkoda hajsu na joggery, 3/4 typa teraz w tym lata, a to jakoś super nie wygląda. 

ogółem joggery to tak przehajpowane, że wiocha w tym w ogóle wyjść

apropos pinrolla to do takich butów to tylko podwinąć, bez żadnego pinrolla, bo to jeszcze bardziej komicznie wygląda niż joggery.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...