Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitarna sieć serwerów Zaprasza!

Cann33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eMztnSi.png

eMztnSi.png
nQtmaKj.png
Serwery Counter Strike 1.6

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Nazwa Serwera:[DD2/INF/NUKE/Mirage/Aztec]
IP serwera: 185.49.14.101:27046
Hosting serwera: VPS
Ilość slotów: 32
Platforma: Steam/Non Steam

Nazwa serwera:[*Surf*]
IP serwera: 91.196.50.13:27016
Ilość slotów: 32

Nazwa Serwera:[*GunGame + DM*][ Skiny za Kille]
IP serwera: 91.224.117.65:27180
Hosting serwera: 1Shot1Kill
Ilość slotów: 16

Nazwa Serwera:[*DeathMatch*]
IP serwera: 151.80.230.84:1438
Hosting serwera: Hostandplay
Ilość slotów: 11

Nazwa Serwera: My-Speak24.PL Publiczny Serwer Głosowy
IP serwera: My-Speak24
Iloć slotów: 256 slotów

eMztnSi.png
fF6hIC8.png
dGpZUoh.png
eMztnSi.png

Opublikowano

O prosze moje E-leet. No powiem szczerze z*******a serwerownia, miła atmosfera itp. Serwery też fajne, admini zapieprzają nie ładnie mówiąc. Ogólnie jest tam tyle aminów że jak cziter wchodzi to od razu bana dostaje.

Opublikowano

Przed tym jak poznałem tę sieć, byłem bez pracy i szkoły, siedziałem pozamykany w niewywietrzonym pokoju, żerowałem na rodzicach, nie miałem żadnych ambicji... Gdy tylko zacząłem grać na tej sieci, może życie się nie odmieniło, ale za to mogłem powiedzieć, że robię wszystkie te rzeczy w sposób Elitarny! Polecam wszystkim, którzy chcą zafundować swojemu bytowi trochę Elitarności!

Opublikowano

Siema wszystkim :)

Oczywiście polecam tą sieć jak najbardziej, sam jestem na niej już ponad 3 miesiące i nie mam zamiaru odchodzić. Są tam w porządku ludzie z którymi można miło spędzić czas na serwerach lub rozmowach na TS3.

Wszystkie serwery są dobrze pilnowane przez adminów, których mamy dosyć sporo także nie ma szans by grali tam ludzie używający jakichkolwiek wspomagaczy w grze.

Także polecam i zapraszam do wspólnej gry :)

Opublikowano

Świetne forum, świetna administracja, świetne serwery.

Nic dodać nic ująć na serwerach mam spory staż i wiem że adminów jest tam dużoo i zawsze się jakiś na serwerze znajdzie.

Forum także całkiem niezłe

ogólnie POLECAM !

Opublikowano

E-Leet.PL jest to sieć która nie jest robiona dla pieniędzy, tylko z pasji. Możemy na niej poznać niesamowitych ludzi, którzy służą pomocą. Sytuacje z brakiem adminów, a cziterem na serwerze? Praktycznie brak, nawet takie coś się dzieje wystarczy zawołać kogoś na steamie/shoutboxie na forum i natychmiast się pojawia. Niektórzy uważają że dużo adminów jest złe, bo zaczną się bić o kolejnego bana. Nie w tym przypadku. Administracja ma ze sobą niesamowity kontakt, jakiego próżno szukać na innych serwerach.

Może opowiem to z perspektywy normalnego gracza.

Wszedłem na randomowy serwer, bo chciałem sobie trochę "popykać" w "ceeska". Wcześniej trzymałem się 2 sieci, lecz teraz widzę jak dużo im brakowało do E-Leet'a.

Na E-Lee'cie każdego dnia poznawałem nowych, niesamowitych graczy i zaaklimatyzowałem się wśród ludzi służących pomocą, szczęśliwych, nie chcących robić niczego złego. Gdy wchodziłem na inne serwery jakoś one mnie nie zatrzymywały, bo były praktycznie takie same. Nasza sieć jest wyjątkowa pod każdym względem. Jest to ta sieć na której zatrzymałem się na znacznie dłużej.

Razem z E-Leet'em przeżyłem wzloty i upadki zarówno moje jak i sieci (ataki, awarie baz danych). Jakoś trzeba było sobie radzić. Łatwo nie było, ale E-Leet przeżywał gorsze rzeczy niż wybryki nastoletnich "hakerów". "Trzeba sobie radzić, bośmy twarde chłopaki."

Nasza sieć łączy ludzi w niesamowitą, niepowtarzalną społeczność.

Czym jest dla mnie E-Leet.PL?

Jest czymś co trudno obrać w słowa ;)

14922392423168531356.png

Nie, to nie jest foto montaż, bo nie umiem robić fotomontaży ;]

Opublikowano

Na serwerach jak i forum zawsze panuje bardzo przyjazna,miła atmosfera. Nie ma wyzwisk, obrażania kogoś, w przeciwnym wypadku osoba wyzywająca nigdy nie uchodzi bez bana, co wynika z tego, że serwerownia posiada świetnych,doświadczonych i ogarniętych adminów, którzy przestrzegają regulaminu. Również mogę pochwalić i polecić E-leet ze względu na właścicieli serwerowni- odpowiedzialni, pomocni i kulturalni. Na serwerach praktycznie zawsze jest co najmniej jeden admin, który pilnuje "porządku".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobra sieć serwerów sprawna administracja wspaniali ludzie.

W cs gram ponad 6 lat i tak naprawdę to ta sieć mnie wkreciła w siedzenie na forum

swoją nie powtarzalną atmosferą. I tak jak wszedłem pierwszy raz tak już prawie rok jestem

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GunGame + DM  

Podczas łączenia ze  serwerem  wyskakuje -  Client world model is NULL  

??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...