Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwani: Pomysłodawcy.

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Być może większość mnie tutaj zna, ale to nie o to chodzi.

Poszukuję jak już wyżej wspomniałem poszukuję pomysłodawców na mój dość prywatny projekt serwera głosowego.

Pomysłodawca jak sama nazwa wskazuje będzie się zajmował wymyślaniem nowych pomysłów. Nie chodzi tu tylko o sam serwer głosowy, ale też różnego rodzaju aplikację.

Wymagania:

- minimalnie 2 godziny wolnego czasu,

- duża wiedza na temat serwerów głosowych jak i obecnych "trendów",

- min. 15 lat (Będzie wymagana legitymacja  ^^).

Kontakt:

- GG: 35694104,

- E-Mail: [email protected],

- Strona: http://k-scripts.eu,

- TS3: Entrone.eu.

Pozdrawiam Przemek.

Opublikowano

ahahahahaha kisne XDDD

Kiśnij dalej tak samo, jak ja patrząc na Twoją wypowiedź. Widać nie znasz się na żartach.. :3

Z pewnością nie jesteś od tego żeby mnie pouczać, idź tworzyć dalej swoje z*******e aplikacje.. ;]

Opublikowano

Poszukuję jak już wyżej wspomniałem poszukuję pomysłodawców na mój dość prywatny projekt serwera głosowego.

Pomysłodawca jak sama nazwa wskazuje będzie się zajmował wymyślaniem nowych pomysłów. Nie chodzi tu tylko o sam serwer głosowy, ale też różnego rodzaju aplikację.

Wymagania:

Kontakt:

- E-Mail: admin@K-Scripts.eu,

Osoby poniżej 18 roku będą musiałby dostarczyć najlepiej mailem skan zgody rodzina na uczestniczenie w projekcie.

Pozdrawiam Przemek.

Pana @K-Scripts mogę polecić owszem jego jak i jego aplikacje a i panie Przemku popełnił pan jedne błąd Powinno być. [Osoby poniżej 18 roku życia będą musiały dostarczyć najlepiej mailem skan zgody rodziców na uczestniczenie w projekcie[/code] Owszem także przepraszam jeśli popełniłem błąd ponieważ jestem po pracy i zmęczony tak jak pan może być zmęczony po pracy a także po pisaniu aplikacji ale Polecam polecam i gorąco polecam :)

AOWD3IA.png

Opublikowano

Wymagania:

Kontakt:

- E-Mail: admin@K-Scripts.eu,

Osoby poniżej 18 roku będą musiałby dostarczyć najlepiej mailem skan zgody rodzina na uczestniczenie w projekcie.

Pozdrawiam Przemek.

Pana @K-Scripts mogę polecić owszem jego jak i jego aplikacje a i panie Przemku popełnił pan jedne błąd Powinno być. [Osoby poniżej 18 roku życia będą musiały dostarczyć najlepiej mailem skan zgody rodziców na uczestniczenie w projekcie[/code] Owszem także przepraszam jeśli popełniłem błąd ponieważ jestem po pracy i zmęczony tak jak pan może być zmęczony po pracy a także po pisaniu aplikacji ale Polecam polecam i gorąco polecam :)

Miło, że ktoś to dostrzegł. Zbędnie dodane ^^.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...