Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Czy mogą mnie zbanować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy za włączenie i zainjectowania skryptów bez używania np komb orb walka itp mozna dostac bana? Bo teraz jest wysyp banów i niechce dostac. chodzi mi o skrypt typu Mastermind tylko tego chcem uzywac.

Opublikowano

Tak. Jeżeli nastąpi detekcja programu, owszem, możesz dostać bana za sam inject.

Opublikowano

Radze Ci nie używać eb jak narazie :).

Dostałem Bana za wykrycie programu + Ban na drugim koncie za oflagowanie konta. Najlepsze jest to, ze testowalem skrypty i eb na customach. Wiec reportowac kto mnie miał? Bot?

Opublikowano

Dostałem Bana za wykrycie programu + Ban na drugim koncie za oflagowanie konta. Najlepsze jest to, ze testowalem skrypty i eb na customach. Wiec reportowac kto mnie miał? Bot?

Co za różnica gdzie testowałeś?

To na customach masz jakiś inny orbwalking, "styl" klikania i opóźnienia  przez EB czy jak?

Opublikowano

Mozesz dostac bana

Ja wylapalem 2 dni temu na 7000 lat

9001 to bardziej kod bana niż rok jego zakończenia ale w sumie może tak być.

Opublikowano

Co za różnica gdzie testowałeś?

To na customach masz jakiś inny orbwalking, "styl" klikania i opóźnienia przez EB czy jak?

Podobno 9001 jest to Ban ręczny za reportu wiec dlatego to napisałem :))

Opublikowano

Zablokują Ci konto nawet za wykrycie włączonego programu trzeciego. Nie obchodzi ich jakie skrypty były w użyciu, obchodzi ich to, że posiadałeś taki program i go używałeś więc tak, mogą Cię zbanować bez możliwości odwołania.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...