Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGODOUBLE - ostrzeżenie VALVE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Przy logowaniu się na doubla pokazała mi się taka informacja ( http://scr.hu/0we8p/mmmiv

czy valve "ostrzega" bezpodstawnie tą stronę? a może mają coś na sumieniu ?

To normalne że gabe ostrzega przed wejsciem na ruletkę? miałem tak tylko z 2 stronami które w późniejszym czasie zostały zablokowane tj ( zablokowane API steama na stronie ) za scam ;)

Moje osiągnięcia życiowe:

✖ 25 ✖ 100 ✖ 250 ✖ 500 ✖ 1000 

Opublikowano

Konkurencja zgłasza swoje strony wzajemnie i z tego się rodzą problemy. Wszystkie boty są zgłaszane i potem masz informację że niby scam, później zgłaszają strony, a że strony są podłączone do botów a boty mają już ostrzeżenia to także, ostrzegają przy logowaniu na stronę. Wiele osób zgłasza stronę jak przegra coinsy także, lecz jasno jest napisane że grasz na własną odpowiedzialność. Wiadomo CSGODouble robi dziennie hajs wywalony w kosmos. Gaben może się nie pokoi. No ale cóż, wiele stron ma do tego typu obejścia, CSGODouble także miało ale teraz wnioskuję, że zablokowali im obejście. Mieli dodane do swojej domeny jakąś fraze, a teraz ją także zablokowali. Jakby nie patrzeć taki problem ma wiele stron.... CSGOPolygon także ma zablokowaną główną domenę lecz mają obejście, chwila moment i CSGODouble doda nowe obejście lecz Foobar musi zobaczyć że licznik graczy mu się nie zgadza. Teoretycznie każda ruletka miała z tym problem, gdy dodali tą informację na jednej i wyszło jak to można zrobić to każda ruletka miała ten problem a było to pare miesięcy temu. 

Generalnie to CSGODouble nie masz się co obawiać bo jest to pewna strona a na niej nie stracisz a prędzej zyskasz bo wiele razy boty źle policzyły ceny i kosy wypłacali ludzie po 5euro :)

PS. na dole masz "kontynuuj mimo to".

Opublikowano

To nie pierwszy raz parę miesięcy temu to samo było i jakoś po 2-3dniach zniknęła ta informacja.

Tak jak napisałem, było to masowe i na każdej ruletce była ta infromacja, a obejściem tego komunikatu jest subdomena, zamiast logowanie ze strony CSGODouble, to przekierowuje na sign.csgodouble i dopiero na logowanie steam i tyle, bądź wykupujesz całą domenę nową i np. CSGODoublex2. Tyle w temacie, banalne ... lecz Foobar pierw musi wejść na stronę i zobaczyć komunikat :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...