Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S3 - problem z telefonem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, dostałem telefon do naprawy i chciałbym się upewnić czy mam rację. 
Problemem było to że system zatrzymał się na wczytaniu i się restartował, ok. Niby nic trudnego, wgrałem stockowego ROM'a i zaczął smigać. Odłączyłem z kabla i położyłem na biurku, do rana działał. Potem oddałem go koledzę i chciał wlożyć kartę SIM i ten już niestety ekran zamrugał, ale tak jakby miał za mało zasilania takie jakby fale przez niego przeszły i padł.. i się zrestartował i zatrzymuje się na logo SAMSUNG i niby wyłącza się bo ekran czarny jednak trzeba wyjąć bateria i znowu włożyć..Więc pomyślałem.. winna jest bateria, bateria była chińską podróbą która albo była taka duża albo spuchła bo ostro wystaje za ramkę na baterię.. Lecę do gniazdka z ładowarką i wtykam usb i od razu system wstaję i działa. Winna jest bateria i trzeba zamówić nową?  Najlepiej oryginalną? :) 

Opublikowano

No to już sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Kup oryginalną baterię, a nie chińską tandetę.

Opublikowano

Bateria jest problemem, wywal ją lepiej bo jeszcze sobie krzywdę zrobisz. W estrójkach często puchną, wiele razy się z takim zjawiskiem spotkałem. Moja S3 działała później tylko na powerbanku. Nowa bateria to koszt około 50-60 zł.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...