Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gier.

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, szukam wygodnych i bardzo dobrych słuchawek do gier (cs itd). Cena do ok. 600zł.

Myślałem nad HyperX Revolver. Może wy coś polecicie lepszego w tej cenie?

Korzystam z karty dźwiękowej wbudowanej w płytę ASUS Z97-P

Opublikowano

Lepszym wyborem będzie AIM SC8000, chyba, że wolisz coś na USB to wtedy Prodigy Cube (najlepiej Black Edition, ale wtedy przekroczy 600zł), który nada sporo dynamiki słuchawkom. Z headsetów nic lepszego jak Cloudy 1 nie dostaniesz. Grają dosyć ciepło, moim zdaniem basu jest akurat.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Lepszym wyborem będzie AIM SC8000, chyba, że wolisz coś na USB to wtedy Prodigy Cube (najlepiej Black Edition, ale wtedy przekroczy 600zł), który nada sporo dynamiki słuchawkom. Z headsetów nic lepszego jak Cloudy 1 nie dostaniesz. Grają dosyć ciepło, moim zdaniem basu jest akurat.

No niestety ale 600 zł to taka maksymalna granica. @Zeciarz A co myślisz o Revolverach a później dokupić kartę dźwiękową?

Później czyli lipiec, sierpień.

Opublikowano

Nie ma póki co żadnej sensowniejszej recenzji na internecie, więc nich na temat tych słuchawek nie mogę powiedzieć. Z tego co wiem, to wywalili świetne przetworniki z Takstarów (bazy do Cloudów) i zrobili swoje, oryginalne. Jak to wyszło to nie wiem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Zeciarz chętnie bym je kupił a potem dokupił tą kartę co polecacie, ale jednak trochę się boje, że będą do dupy. Nie zależy mi na słuchawkach co robią pranie, ale jednak w CS:GO i w innych dobrych grach przydały by siętakie :)

Opublikowano

Może @TrueFaith wie coś na temat tych revolverów, jak wcześniej wspominałem, nie wiem jak grają. Cena to ok. 600zł, trochę sporo.

Opublikowano

aim sc8000 + hyperxcloud

a co myślisz o maya u5 + cloud 1?

Maya to poziom integry, więc nie warto tego kupować. Ja na twoim miejscu kupiłbym sc8000(ew. popatrzał na używki sc808, chociaż nie wiem czy zmieścisz się w budżecie) oraz hmc631. W csie będą lepiej się sprawować(lepsze pozycjonowanie) od cloudow, ale nie są zbyt wygodne.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Ci

SŁUCHAWKI Audio Technica x50

Kosz około 600zl na Amazon'ie za 350 znajdziesz

Plus: mega wygodne

atrakcyjny wygląda

Bardzo przyjemny bas

Dźwięk o niebo lepszy od razerów czy roccatow

2 kable

Stosowane przez profesjonalistów (dj itp.)

Dodatkowy komplet padów

Pasmo przenoszenia od 10 do 30000 Hz

Zakrywaja całe ucho

Dynamiczne i szczegółowe brzmienie

Minusy: trudno je znaleźć w sklepach stacjonarnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...