Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Config + pytanie o zarobek

Velkoz21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1. Ma ktoś może do polecenia jakiś dobry config pod cs:go?
2. Na youtube masa ludzi wrzuca jakieś "aim configi". Co to jest? NIBY są to zwykłe ustawienia, nie ma żadnych plików dll, ani nic. Co tam jest takiego pozmieniane, że "niby" lepiej wchodzą głowy?

3. Polecacie jakieś strony typu ruletki, gdzie od samego początku idzie się czegoś dorobić?
Osobiście testowałem csgostrong, ale skończyły mi się żetony. Minimalny bet jest od 50, a mam jeden + wiem, że jakieś kody można tam wpisać i wtedy dostanie się 0,50 - 1euro. 
Jak się dorobić bez obstawiania na dane drużyny?:P 

Opublikowano

Witam.

1. Ma ktoś może do polecenia jakiś dobry config pod cs:go?

2. Na youtube masa ludzi wrzuca jakieś "aim configi". Co to jest? NIBY są to zwykłe ustawienia, nie ma żadnych plików dll, ani nic. Co tam jest takiego pozmieniane, że "niby" lepiej wchodzą głowy?

3. Polecacie jakieś strony typu ruletki, gdzie od samego początku idzie się czegoś dorobić?

Osobiście testowałem csgostrong, ale skończyły mi się żetony. Minimalny bet jest od 50, a mam jeden + wiem, że jakieś kody można tam wpisać i wtedy dostanie się 0,50 - 1euro. 

Jak się dorobić bez obstawiania na dane drużyny?:P 

1. Google: csgo configs

2. Gówno dają

3. csgopolygon

Opublikowano

Cześć!

1,2.Nie ma czegoś takiego jak ''aim configi'' ,polecam ustawić config pod siebie ,trochę czasu Ci zejdzie na wszystkim ale na prawdę warto.Wiem po sobie:)

3.Powiem Ci tak wszystkie strony są ustawione pod przysłowiowego ''farta'' ,owszem jest parę stron gdzie np.masz arenki 1vs1 o coinsy ,gdzie później wymieniasz je na skiny.Ogólnie da się dorobić ale jak coś włozysz wiadomo..

Jak będziesz chciał poznać parę fajnych stron (musisz władować coś) to pisz pw.

Opublikowano

Co do aim configa - W przypadku 1.6 były tego typu "zabawki" i przyznam szczerze, że lepiej się strzelało.

Co do stronek - Preferuję coś typu ten cs:go strong. Dostałem kod, aktywowałem go sobie i na starcie dostałem tam 150 coinów bodajże, czyli mogłem 3x betować. Skończyło się na tym, że zachowałem sobie 1000 coinów i wymieniłem na jakieś skiny. Wielkim hazardzistą nie jestem, nie lubie wykładać swojego, aby coś robić. Raczej... preferuję coś na tej zasadzie :)
Kodów do csgostrong NIESTETY, ale nie mogę już znaleźć, bo gdybym miał, to z pewnością spróbowałbym swojego szczęścia dalej.

Opublikowano

­1. Polecam najnowszy config ScreaM'a.

Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=50_pYUBk2NI

DL: http://www.speedyshare.com/BGTD5/ScreaM2k16.rar (Oficjalny DL od ScreaM)

Bardzo dobry config, przerobisz pod swoją rozdziałkę i co preferujesz. Jego celownik jest niesamowity, pistolet i karabin inna wielkość co tylko dodaje precyzji według mnie.

2. Nie prawda, nic takiego nie ma. Takie configi były za czasów CS:Source, 1.6 gdzie w configu mogłeś mieć aimbota i różne tego typu rzeczy. Podobno config LOLYOU ma coś ciekawego lecz po analizie osób, które się na tym znają nic tam nie wykazało ale wiele osób odnosi wrażenie że jednak coś jest, jak dla mnie bujda. 

Co do zarobku ... 

W tym temacie mogę się wypowiedzieć bo mam w tym doświadczenie. Na wstępie chciałbym Ci uświadomić, że wszystkie tego typu strony są zrobione pod to abyś przegrał Ty, a Oni jak najwięcej zarobili na Tobie. Fajna zabawa jeżeli masz do tego dystans, jeżeli masz się denerwować że przegrywasz i szkoda Ci pieniędzy to inwestuj w coś innego. Nie mówię, że nie da się dorobić na tych stronach bo jestem tego żywym przykładem. Na CSGODouble zarobiłem ładne sumy, które przeniosłem na realną gotówkę. CSGOPolygon gdy wystartował byłem jednym z pierwszych graczy i z 500 darmowych zrobiłem 3 miliony, porozdawałem ludziom bo withdraw był i tak pusty, resztę przegrałem. 

Co do zarabiania w obecnym czasie, jest o wiele trudniej niż ja to robiłem. Youtuberzy publikowali filmy jakie są sposoby na strony aby nie przegrywać, wiele ruletek takie sposoby postarali się zablokować i są obecnie marne szanse że jakiś z tych sposobów przyniesie Ci konkretne zyski. Co do tego czy opłaca się inwestować w granie na ruletkach czy innego typu stronach. Moja odpowiedź jest zdecydowana NIE. Jeżeli nie masz znajomości na tyle skryptu jak to działa i jak możesz przewidzieć w X stopniu co może wylecieć to nie bierz się nawet za to. Są osoby co utrzymują się z tego cały czas, lecz jak mówię, mają swoje sposoby, których nie zdradzą bo są jednymi z ostatnich. 

Gdzie byś nie zagrał to na każdej ruletce masz takie same szanse i są one marne.

Spis ruletek masz pod linkiem: http://www.mpcforum.pl/topic/1519258-spis-ruletek-i-innych-gier-csgo/ kody zazwyczaj na każdej ruletce to FREE albo nick streamera :)

Podsumowując, można się bawić darmowymi coinsami lub małymi kwotami, których nie będzie Ci szkoda. Lecz rób co chcesz, Twoje życie i Twoja gotówka! 

Pytania jeżeli masz to pod spodem lub steam, pozdrawiam i życzę powodzenia! :D

Opublikowano

O zarobek jest ciężko teraz, trade jest praktycznie nieopłacalny, na ruletkach prędzej czy później przegrasz, a obstawianie meczów jest ryzykowne (chociaż bezpieczniejsze od poprzedniej metody). 

Opublikowano

Te conifigi to pro graczy. Ale widziałem na allegro jak koleś sprzedaje configi za 3zł ponad 300 osób kupiło to. xD­

Opublikowano

Jedyną stronę jaką mogę polecić to csgodouble. Nic innego mi nie przychodzi do głowy... Cóż same bagno reprezentują te nowe "strony".

thats.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...