Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie stacku golda

bar1pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Jeśli na privie mam na stallu stack golda max 500b, to jak wykminic zeby bylo wiecej ?
Myslalem zeby wprowadzic coiny ktore mozesz kupic za 500 w sklepie i sprzedac za tyle samo ale jest roznica 20% +/- miedzy miastami. Jakieś pomysły ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby nie ta różnica, to każdy byłby bogaty. Nie ma jakiegoś sprawdzonego sposobu, który szybko rozmnoży Ci 500b. Pozostają tylko tradycyjne metody.

Stone z tabletów, to jest w sumie dobry zarobek.

Opublikowano

nie o to chodzi... Mam swoj serwer - wersja beta jeszcze, moj problem polega na tym ze wielu scamerow korzysta na tym ze stack na stallu wynosi max 500b a niektore itemki sa watre po 800-1t - do tego potrzeba middlemana czy cos a tu sa duze szanse na zostanie okradzionym a gm / em / ga nie zawsze moze pomoc, chodzi mi o to jak zwiekszyc ten stack ? chce zapobiec podobnym sytuacjom, wspomnialem ze przez roznice 20% nie moga to byc coiny

Opublikowano

Rozumiem, niestety po przeczytaniu przyszedł mi do głowy inny kontekst stąd moja odpowiedź.

Niestety co do zwiększania stack'a, nie spotkałem się z potrzebą zwiększania. Z tymi coinsami to nie jest nawet zły pomysł.

Opublikowano

coiny przez roznice -/+ 20% miedzy miastami to zły pomysł przez stałą cenę :) myslalem czy moze da sie jakos stack w exchange zwiekszyc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...