Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecna sytuacja

izakkrulem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, hehe, godzinka wieczorna, jebnę sę mma myślę, wbijam do cs'a, jakiś ptak na randze, c**j wie jaka to kolejność teraz, bo nie grałem tych mm'ów z miesiąc, ale c**j, odpalam sę, w teamie 2 cebulaków i jakaś hiszpanio-portugalia c**j wie w premadzie, więc c**jnia trochę xp idzie łatwo meczyk, bo tu poziomu nie ma na tej randze (wcześniej myślałem, że na ptaszku już mają gamesense), 20/3 w 5 rund, łatwo idzie, potem 8:12 w pizdę dostajemy, mam chyba 35 fragów, a u mnie majo po 6, 10, 12, 15, to fajnie hehe. najlepsze jest to, że mnie wyjebali potem za griefing, bo ghosting był ode mnie hehe, ale i tak jebem na tych polaczków k***a bo nigdy nie wbijo pewnie jakies globala czy cos, a zeby mi tematu nie zamkneli to sie spytam co wy sądzicie o tym 

Opublikowano

­Jaka padaka. Gdybym trafił na Ciebie na MM to bym Cię zablokował bo z takimi osobami jak Ty to się grać odechciewa. Taki jesteś z*******y że ohohohoh, chciałbym zobaczyć tą Twoją zajebistość. Nie grałeś, to Twój problem że spadłeś? Kup sobie boosting i graj z globalami jak masz jakiś problem.

PS. kreatywny nick.

Opublikowano

­Jaka padaka. Gdybym trafił na Ciebie na MM to bym Cię zablokował bo z takimi osobami jak Ty to się grać odechciewa. Taki jesteś z*******y że ohohohoh, chciałbym zobaczyć tą Twoją zajebistość. Nie grałeś, to Twój problem że spadłeś? Kup sobie boosting i graj z globalami jak masz jakiś problem.

PS. kreatywny nick.

chyba nie rozumiesz, że mam wyjebane na te rangi, zagrałem z ciekawości, chciałem sprawdzić jaki jest poziom na tak "wysokiej randze". Mam wyjebane na boosting, bo wbiłbym sobie globala w jedną noc gdyby osoby na tych rangach ogarniały, ale jak ktoś robi 10 fragów przez 20 rund to xp

Opublikowano

Usuń CS:GO. Jednego polaczka mniej.

hehe, bo metin>cs w 2k16

PS. kreatywny nick.

z takim sprzętem kałaszek lul

Opublikowano

­Wypowiedź na poziomie, co drugie słowo c**j :D Typowe dziecko Izaka, które płacze po przegranym meczu, zapewne zamykałeś tabele :D 

@topic

Znajdź swoją PIONTKE GRACZY I GRAJ I NIE BECZ

Opublikowano

@izakkrulem, no tak ... może dlatego że w CS nie grałem od paru miesięcy i gram dopiero od tygodnia, a co do mojego sprzętu to nie wiem, masz ból dupy że posiadam takie akcesoria? Gdzieś jest napisane, że mając lepszy komputer i akcesoria to masz wyższą rangę? Bo ja sobie zakupię wszystko topowe i chiałbym być najlepsze na świecie, ok?

To co ja osiągnąłem to Ty tego nigdy nie osiągniesz, wnioskuję to już po Twoim zachowaniu gdzie wskazuje na problemy albo po prostu na brak wychowania.

Jesteś typowym polaczkiem i tyle, dlatego wolę grać już z Ruskimi niż takimi polaczki .... tfu.­

Opublikowano

­Wypowiedź na poziomie, co drugie słowo c**j :D Typowe dziecko Izaka, które płacze po przegranym meczu, zapewne zamykałeś tabele :D 

@topic

Znajdź swoją PIONTKE GRACZY I GRAJ I NIE BECZ

Czytaj ze zrozumieniem - 20/3 w 5 rund, łatwo idzie, potem 8:12 w pizdę dostajemy, mam chyba 35 fragów, a u mnie majo po 6, 10, 12, 15, to fajnie hehe

@Zarax rozwiąż sprawę, bo ten pan chyba musi ochłonąć ;)

@topic dodam od siebie, że mnie wyrzucili jacyś Japończycy ponieważ miałem mówić po ich języku  :makka:

Zarax jest moim pionkiem, więc nic tu nie zrobi :)

@izakkrulem, no tak ... może dlatego że w CS nie grałem od paru miesięcy i gram dopiero od tygodnia, a co do mojego sprzętu to nie wiem, masz ból dupy że posiadam takie akcesoria? Gdzieś jest napisane, że mając lepszy komputer i akcesoria to masz wyższą rangę? Bo ja sobie zakupię wszystko topowe i chiałbym być najlepsze na świecie, ok?

To co ja osiągnąłem to Ty tego nigdy nie osiągniesz, wnioskuję to już po Twoim zachowaniu gdzie wskazuje na problemy albo po prostu na brak wychowania.

Jesteś typowym polaczkiem i tyle, dlatego wolę grać już z Ruskimi niż takimi polaczki .... tfu.­

Patrzę po rakowych zdjęciach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...