Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rust - pirat przed zakupem.

dawidek1998rr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

Ludziska, mam prośbę! Na torrentach widziałem parę wersji rust'a ale to gra MP. Wie ktoś/praktykował ktoś w jakiś sposób odpalić takiego rust'a pirackiego na singiel? Z filmików na yt bardzo mi się podoba ta giera, ale chwilowo mam trochę wydatków i chciałbym się przyswoić, zobaczyć co i jak, w jakich fpsach by mi to śmigalo itp. Chodzi mi o to, że nie chce wydawać ani grosza w coś co albo na żywo mi się nie spodoba albo wgl komp mi zeświruje przy niej xdd. Jest ktoś kto mógłby pomóc w tej sprawie? Co pobrać, jak uruchomić i Gites.

Dpux7R0.jpg

Opublikowano

Żeby gra chodziła ci dobrze to musisz mieć na miarę możliwości dobry sprzęt.
Polecam również ci kupić Rusta jak napisał kolega wyżej Jak już się zdecydujesz na zakup pierwsze co zrób to znajdź sobie dobry server na początku polecam z modowane x5 x10 x15 <---- to jest loot razy ileś  i po prostu będzie ci łatwiej bo na officjalach będzie ci okropnie ciężko  i poszukaj dobrej ekipy do gry :)

Opublikowano

Dodam od siebie że jak chciałem kupić Rusta to pobrałem jakiś piracki emulator, granice 20-30fpsow(mam slaby komputer), po jakims czasie i tak kupilem Rusta bo stwierdzilem ze najwyżej oddam, gram na 60fps+ :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodam od siebie że jak chciałem kupić Rusta to pobrałem jakiś piracki emulator, granice 20-30fpsow(mam slaby komputer), po jakims czasie i tak kupilem Rusta bo stwierdzilem ze najwyżej oddam, gram na 60fps+ :)

Też zależy o piracie wiesz pirat ma 2 części ten stary lub experymental ( ten co jest teraz ) więc na  tym '' nowym '' rust'cie jest gorzej z FPSAMI 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...