Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mocny po patchu

DraGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mało teraz gram bo brak czasu może mi ktoś pow jakie postacie są aktualnie broken? Bo mam zamiar zacząć placementy i nie wiem na co się przygotować :D

Opublikowano

U mnie w goldzie jest kilka postaci ktore moze robic gry solo, fiora, zed, master, ekko. Zed i ekko zazwyczaj banowane, ale warto pocwiczyc fiore bo duzo mozna robic samemu.

Specjalista
Opublikowano

W sumie możesz ogarnąć kanał nervariena, wiem że ma serie, gdzie daje chyba 15 najmocniejszych postaci w patchach (polecam szybkość 1.5).

Ale mocne postacie, imo Graves jungle/top, fiddlestick, zed, annie, velkoz, lucian, maokai, ekko top/mid/jungle, malzahar jungle/mid niestety nie wiem czy nadal broken, ale w poprzednim patchu największe winratio jungle i mid, vladimir, braum, lucian, ezreal, alistar to chyba są takie najbardziej broken champy aktualnie, możesz napisać jaką miałeś dywizję i ulubioną linię.

Opublikowano

Obie postacie są dobre, ale jeśli grasz mid/top to lepiej fiora, ez na midzie jest ok ale jak bedzie gral na postac z mocnym burstem to padnie na full combo.

Opublikowano

Polecam nightblue. Aktualnie pokazuje na YT i twitchu, że ten nowy item hextech (ten od dasha) jest broken. Na np takiej Dianie czy Fizzie to free elo. Z full buildem ten item bije coś koło ~800 jak nie więcej.

Opublikowano

las to elise nidalee kindred graves

top trundle poppy mao ekko

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Swain, Viktor, Kindred, Zed. Jeśli myślisz o grze na wyższym elo i współpracy z teamem, Ryze, tworzący niesamowity "frightenin presence", jest obecnie totalnie broken.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Jeśli wybieramy z tej trójki to proponuję Dianę. Zapomniany champion przez wielu, a nadal bardzo silny. Engage, bardzo duży burst, tarcza, jakiś tam CC. Dobrze zagrana potrafi czynić cuda.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...