Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV - Invalid password albo Social Club login failed. Please try again.

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem ostatnio pudełkową wersje GTA IV i napotkałem szereg problemów podczas instalacji oraz uruchomienia gry.

Największym problemem jest zalogowanie się do Social Club mam wgrane już najnowszą łatkę do gry ale dalej mam problem z logowaniem

albo wyskakuje Invalid password albo Social Club login failed. Please try again.

Uruchomiłem ponownie komputer i raz mnie wpuściło udało mi się zalogować jednak nie na to konto co chciałem i wyszedłem z gry i już dalej nie chce mnie wpuścić ani na jedno ani na drugie

Dodam że mam Win 7 x64 (Tryb offline działa normalnie)

Od czego to zależy ?

Wiem że na MP na pewno mało kto gra ale jednak bym chciał chociaż zobaczyć jak te MP wygląda

Dam like za pomoc

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Po instalaci łatki musisz inaczej odpalać grę aby wyskoczyło inne okno SC.

Łap tu linka do supportu rockstar gdzie opisują prawdopodobne roZwiązanie twojego problemu krok po kroku

https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/200145226--Aktualizacja-18-05-2015-Problemy-z-logowaniem-si%C4%99-do-Social-Club-w-celu-uruchomienia-GTA-IV-na-PC

Opublikowano

Ale ja właśnie jak pisałem wyżej mam wgrane tą łatkę ale to już nie istotne mam inny problem którego nie zauważyłem od samego początku nie mogę zalogować się do usługi Live klikam profil i nic gra nie reaguje robiłem reinstall wgrywalem jeszcze jakieś programy które na stronie R* pisali że są potrzebne i nic gra dalej nie reaguje na wciśnięcie przycisku Home

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Powiem tak pobrałem pirata na Win 10 wgrałem łatki  + cracka odpalam i LIVE działa normalnie i gra reaguje na przycisk Home wyskasuje okno do logowania no to co win 10 ma czego win 7 nie ma

Oczywiście z tego powodu że to pirat MP nie działa ale automatycznie zalogowało mnie do LIVE ale pyta o klucz

Edit

Mam jeszcze pytanie jeśli teraz na tamtym kompie mam wpisane cd-key z pudełka do gry ale nie wpisałem do LIVE no bo te okienko się nie pojawia to po przeinstalowaniu dalej będę się mógł posługiwać tym kluczem ?

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Powiem tak pobrałem pirata na Win 10 wgrałem łatki  + cracka odpalam i LIVE działa normalnie i gra reaguje na przycisk Home wyskasuje okno do logowania no to co win 10 ma czego win 7 nie ma

Oczywiście z tego powodu że to pirat MP nie działa ale automatycznie zalogowało mnie do LIVE ale pyta o klucz

Edit

Mam jeszcze pytanie jeśli teraz na tamtym kompie mam wpisane cd-key z pudełka do gry ale nie wpisałem do LIVE no bo te okienko się nie pojawia to po przeinstalowaniu dalej będę się mógł posługiwać tym kluczem ?

Jeśli nie zarejestrowało klucza który podałeś to będziesz mógł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...