Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet LTE od Cyfrowego Polsatu

hugoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od razu napiszę że nie wiedziałem w jakim dziale napisać więc napisałem tu jeżeli wybrałem zły dział proszę o przeniesienie.

W niedzielę 15.05.2016r. podpisałem umowę z cyfrowym polsatem i już w pierwszy dzień poczułem niezadowolenie ponieważ prędkość tego internetu nie przekraczała 10mb/s ,ale zazwyczaj było to 2-3 czasami i po 0.8.

I tu pojawia się pytanie czy to jest moja wina że download jest tak słaby?

Posiadam antenę zewnętrzną która wzmacnia sygnał więc to raczej nie tego wina.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Rozwiązuj problem z operatorem.  Zwykle to wina użytkownika który kupując nawet nie sprawdzi czy jest w zasięgu nadajnika LTE

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Chłopie, właśnie wj*bałeś się w totalne gówno.

Serio.

Ja mam od polsatu, na prędkość nie narzekam ale narzekam na obsługę, działanie i wszystko inne...

Wi-Fi nie chodzi od kilki miesięcy "bo tak" a gdy przynoszę wszystko do salonu mówią że "tutaj wszystko działa" ._.  

U operatora załatw, może antenkę podczepią czy jakieś inne ustrojstwo.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

To prawda, LTE od polsatu to największe gówno jakie jest na rynku. Nie ma nic gorszego.

Nic z tym nie zrobisz, bo oni ci powiedza, że to nie ich wina. Walczę sam z tym od prawie 2 lat już..

Opublikowano

Sprawdz wgl. jaką umowę podpisałeś ;) W orange masz np. umowę internet 10 mb/s a w rzeczywistości jest to internet DO 10 mb/s ;) Ale skoro masz lte i neta po 2/3 mb to coś serio nie tak :D

Opublikowano

LTE od Polsatu? Rezygnuj jeśli tylko będziesz miał okazje. NIE POLECAM. To juz nawet lepiej kabel 10 Mb/s od Orange.

Najlepszy pod wszystko jest kabel!

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Jeżeli prędkość cię nie zadowala to po prostu zrezygnuj z umowy. Nie wiem ile jest na to czasu by nie ponieść kary ale u ciebie nawet tydzień jeszcze nie minął więc na pewno możesz to zrobić.

Nic na to nie poradzisz jeżeli mieszkasz w miejscu gdzie zasięg LTE jest słaby.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

To jest po prostu LTE od cyfrowego polsatu, najwieksze guwno za przeproszeniem. Mimo to, iż mam niewykorzystany limit to i tak zwykle nie przekracza 10 Mb/s, a zwykle jest to między 1-6 Mb/s. I tak, mam zasięg LTE więc nie jest to tego wina. 

Rezygnuj o ile mozesz.

­

Opublikowano

Chciał się zapytać co zrobić z wolnym netem i poznał gorzką prawdę xD

Mógłbyś mi odpowiedź na pytanie co wniósł Twoj post do tematu?

@topic

Dzwon na infolinie bo to nie jest Twoja wina. Sprawa bedzie wygladac tak jak u mnie, zadzwonisz oni cos tam zrobią i nagle bedzie smigac szybciej niz jest w umowie. Gdy minie okres na odstępienie to znow zwolni i nawet telefony nie pomogą. Pozniej 2tyg przed uplywem konca umowy znow bedzie szybko i beda zachecac do przedluzenie ;). Tak było u mnie. Teraz mam radiowy internet od lokalnego dostawacy i smiga duzo lepiej niz ten caly cyfrowy polsat wiec oni sa po prostu smieszni. Zrezygnuj jesli tylko mozesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...