Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexus 5X - obudowa i kolor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy case są łatwo dostępne w sklepach stacjonarnych i jaki według cb najładniejszy jest kolor nexusa 5x? :)

A i jaki case kupić? :)

dca3dc723cc51.png

Opublikowano

Wybierz lepiej czarny, bo z wersji białej może się zrobić żółta :) Ja polecam Diztronica, nie mam żadnych problemów. Kupiłem na homescreen.pl

Opublikowano

Wtf do diztronica nie dodają żadnego screen protector, chyba ci się pomyliło z Ringke Slim :D

Opublikowano

Nie wiem, nie używałem. A co do wersji kolorystycznych, jest też niebieska bodajże ICE

Opublikowano

Pamiętaj tylko że jak będziesz zamawiał białą wersję lub niebieską, to nie kupuj czarnego etui, ponieważ plastik w nexusie jest po prostu kiepski i może przebarwić się. Chociaż i tak polecę ci czarną.

Opublikowano

Ja mam przezroczyste etui z Allegro za 10 zł i nie jest złe. Nexus 5X kolor czarny, żadnych problemów. Jednak z etui poleciłbym Ci Cruzerlite BugDroid, jest po prostu śliczne. Sam mam szkło na wyświetlaczu (jakieś tanie, było w pakiecie z obudową, łącznie 20 zł) i sprawuje się super. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@Razeer123

Jak bym etui kupował to przezroczyste :)\

A czy przy etui kamera wystaje?

Zazwyczaj nie. 

Opublikowano

@Razeer123

@androidfanboy

Podobno nexus 5x czasami klatkuje.

Zdarza mu się?

I przeczytałem też z jego wadami z wydajnością oraz z jakimiś problemami z aparatem.

Zdarzy mu się, ale to jak mam na raz uruchomionego Chrome'a, Facebooka i spam na Messengerze. Wtedy po prostu zamknie Ci wszystko i tyle, 2 GB RAMu na cuda od Facebooka to za mało. W 99% przypadków jest bardzo płynny. Jakie problemy z aparatem? Mój nie ma żadnych, zdjęcia są świetne. 

Opublikowano

Pamiętaj, że jeśli kupujesz z jakiegoś zaufanego sklepu (polecam x-kom) to masz 14 czy tam 15 dni na wymianę modelu lub zwrot pieniędzy, więc jeśli ci się nie spodoba, to zawsze możesz odesłać i kupić sobie inny.

Opublikowano
@ @

A meziu mx5 ?

Wiem że ma słabszy procek i grafikę ale mi to wisi ale nwm czy aparat ma lepszy bo już nwm jak to działa z tymi megapixelami...

Możecie mi wytłumaczyć na czym to polega że np mój telefon który teraz mam ma 8 megapixeli a iphone 6 tez ma 8 a robi lepsze zdj wiem ze ma f/2.2 ale co jeszcze wpływa takiego że robi lepsze zdj? Matryca?

dca3dc723cc51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...