Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do ilu przyjdzie ban za griefing?

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do ilu przyjdzie ban za dzisiejszy troll w postaci stania na spawnie i trollowaniu na nim i obijania swoich? Reporty dostałem od 3 osób z teamu. 

Opublikowano

A dostałeś OW?

nie

Za griefing idziesz do sprawdzenia przez OW z haxami tak samo. Bany sa nadawane zazwyczaj po upływie 24h.

wjub1h.jpg

Opublikowano

­

Wiez co często troluje i dostane reporty i jeszcze nigdy bana nie dostałem.

Jest się czym szczycić.

@Topic.

Do 24 godzin

Opublikowano

@PrestigeMU , noo wiesz przegrywamy te 13:0 team po 5 zabić to się ustawia afka :D

Tak btw. wiesz, że nawet jak ci dadzą kicka przy 13:0 to i tak ci ten mecz zaliczy jako twoją porażkę, a nie "anuluje".?

Opublikowano

­

@PrestigeMU , noo wiesz przegrywamy te 13:0 team po 5 zabić to się ustawia afka :D

Tak btw. wiesz, że nawet jak ci dadzą kicka przy 13:0 to i tak ci ten mecz zaliczy jako twoją porażkę, a nie "anuluje".?

Nie którzy gracze mają problem z myśleniem. Im częściej jesteś kickowany tym później otrzymujesz bana :) 

Jeżeli chodzi o mecze to tak jak kolega wyżej Ci wytłumaczył, lecz nie do końca. Zalicza Ci porażkę jeżeli twój team wygra ale według tego co czytałem to "ELO" liczone jest według rund, z jednej strony jest to dobrze, ale nie pewne czy na pewno tak :D

Wychodzisz na plus dostając kicka jeżeli to co piszą w sieci jest prawdą, ale nie masz pewności, bo zamiast przegrać 16 rund przegrałeś 13 ;)

Nie ma sprecyzowanego działania systemu "ELO" w CSGO, więc ciężko dowiedzieć się jak jest na prawdę, jedynie można się domyślać tak jak w tym przypadku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...