Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Official Trailer | PRISON BREAK

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekacie? :D

Ja już w sumie gdzieś mam jak oni tam wytłumaczą jego śmierć, byleby kolejny sezon był bliższy pierwszemu, który według mnie jest najlepszy :D

giphy.gif

Opublikowano

Według nie powrót do serialu, który zakończył się "na amen" jest bezsensowny. Wszystko zostało wyjaśnione, praktycznie każdy wątek został zamknięty...sądzę, że dostaniemy bardzo odgrzanego kotleta, niestrawnego, podeszwę wręcz, blee :/

Gość Ramzes.
Opublikowano

Są 2 możliwości. Albo to będzie epicki sezon albo tak jak up.

Oby to 1 bo Prison Break to mój ulubiony serial ;)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wow, ale fajny film już czekam na niego.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

"Skazany na śmierć powraca! Piąty sezon kultowego serialu jest już faktem i jak ogłosiła telewizja FOX, amerykańska premiera odbędzie się 4 kwietnia. Kiedy serial trafi do Polski?"

"

Niestety jeszcze nie wiemy, kiedy odbędzie się polska premiera. Miejmy nadzieję, że na nowego "Skazanego na śmierć" nie będziemy musieli długo czekać i telewizja FOX Polska zaprezentuje go krótko po amerykańskiej premierze.

Akcja 5. sezonu "Skazanego na śmierć" będzie osadzona w Jemenie, gdzie w jednym z więzień przebywa Michael Scofield (Wentworth Miller). Jego śmierć kilka lat temu została sfingowana, co będzie szokiem dla Lincolna (Dominic Purcell) oraz Sary (Sarah Wayne Callies), która przez ten czas wyszła za mąż..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...