Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady dla początkującego ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero co pobrałem ta gierkę i przechodzę samouczki..

Czy mógł by mi ktoś dać jakieś rady na początek, co to są te ''decki'' czy jakoś tak  xD Słyszałem, że je się składa czy jakoś tak..  ;) 

Czy są jakieś podstawy bez których się nie obejdzie? :)

Opublikowano

Decki = talie, a co to talia to chyba wiesz ;d

Na razie sobie po prostu graj, nie przejmuj się, że masz mało kart, przegrywasz, po prostu graj.

Polecam nauczyć się grać areny, oglądaj filmy na yt i streamy, jeśli je opanujesz to stanie się ona nieskończoną kopalnią złota i kart ;d

Wpisz sobie w google "basic decks" i Ci wyskoczą talie z samych podstawowych kart (które masz od razu + dostajesz za lvl postaci)

giphy.gif

Opublikowano

Decki = talie, a co to talia to chyba wiesz ;d

Na razie sobie po prostu graj, nie przejmuj się, że masz mało kart, przegrywasz, po prostu graj.

Polecam nauczyć się grać areny, oglądaj filmy na yt i streamy, jeśli je opanujesz to stanie się ona nieskończoną kopalnią złota i kart ;d

Wpisz sobie w google "basic decks" i Ci wyskoczą talie z samych podstawowych kart (które masz od razu + dostajesz za lvl postaci)

A podasz stronkę bezpośrednio do np. najłatwiejszej klasy na początek i to chodzi o to , ze bede mial tak ulozone karty ciagle czy jak, bo nie czaje tego xD

I czy to można gdzies zapisać czy coś xD

Opublikowano

Areny areny jeszcze raz areny, kazde 150 golda = arena. Teraz jak zbufowali nagrody, jest to najlepsza opcja dla poczatkujacych.

areny dla początkujących to strata golda, na początku niech nauczy się grać i dopiero farmi pakiety i hajs z aren, no chyba że zakładasz że jako początkujący będzie robił śr. 7+ winów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...