Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieci w CS:GO

xRECORD2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć  :yay: 

https://www.youtube.com/watch?v=aR3s6cfqUeM

Zarzucam wam filmik, który przypadkowo nagrałem, podczas którego spotkałem gromadę bachorów...

Obejrzyjcie początek, powiedzcie coś o moim głosie, czy miło się słucha, czy raczej brzmię jak oni, najwyżej poczekam jeszcze z rok czasu aż mój głos zacznie coś brzmieć.

Zresztą ;) Zarzucam wam filmik i miłego oglądania!  :makka:

Opublikowano

­Popracuj nad polskim ponieważ ,,trzech dzieci'' nie zbyt pasuje. Co do głosu mam odczucie, że się czegoś boisz :D

@szymonekeqq123 być może dlatego, że mój mikrofon blue yeti jest tak czuły, że słychać jak połykam ślinę :( aczkolwiek może pop filter coś do tego mikrofonu zaradzi?

Opublikowano

­

­Popracuj nad polskim ponieważ ,,trzech dzieci'' nie zbyt pasuje. Co do głosu mam odczucie, że się czegoś boisz :D

@szymonekeqq123 być może dlatego, że mój mikrofon blue yeti jest tak czuły, że słychać jak połykam ślinę :( aczkolwiek może pop filter coś do tego mikrofonu zaradzi?

Żadnego połykania śliny nie słychać :D, pop-filter służy do tego aby nie "buchać" mikro przy wymawianiu "P" lub "B"

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Jakby się bał albo stresował.

Co do głosu mam odczucie, że się czegoś boisz :D

To pewnie przez te dzieci :D

@topic Głos masz bardzo spoko, wykonanie mi się podoba, jest ok :)

Opublikowano

Pierwsza osoba która nie gada do durszlaka!

Nie no głos fajny, ale polski troszkę tak wiesz ;) Ale błędy każdemu się zdarzają :)

A zaczęło się od wyzywania rudego...

CO ZA RASIZM  :O

PS: na takim celowniku nigdy bym nie ugrał :)

PPS: nie wdawaj się w dyskusje z takimi idiotami tylko od razu blokuj chłopie bo na takich to szkoda uszu strzępić...

PRZELECIAŁEM CI MATKĘ!!!

najelpszy tekst z podstawówki xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...