Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crysis 2 - problem z uruchomieniem

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie prosze o nie przenoszenie bo am nikt nie zagląda a tu jest zawsze duzo osób :)

Przechodząc do sedna to:

Gram sobie z 10 min i nagle zwiecha i albo wywali do pulpitu i juz nic nie zrobie albo wyjdzie no signal na monitorze lub blue screen.
Moja konfiguracja:
A8 6600k 4x4.2
r7 250x
8gb ddr3 
Dodam,ze wczesniej mialem zintegrowana tzn ta na procku i crysis sie nie wylączał.

Opublikowano

Gra oryginalna?

Jezeli na zintegrowanej dzialal bez problemu tzn nie wylączal sie to pomysl

Opublikowano

A jeśli kilogram pomidorów w sklepie kosztuje 3,99 zł to pomyśl czemu ci się teraz gra wyłącza. Nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to nie, nie o to pytałem. Radź sobie sam.

RAsfepN.png
Opublikowano

A jeśli kilogram pomidorów w sklepie kosztuje 3,99 zł to pomyśl czemu ci się teraz gra wyłącza. Nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to nie, nie o to pytałem. Radź sobie sam.

Tak oryginalna

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo możliwe, że komp się przegrzewa ja miałem tak, że grałem w csgo 15 minut i miałem blu screen, a potem odkurzyłem lapka i śmigał. Pobierz sobie np. "CPUID HWMonitor" odpal crysisa i po 5 minutach wyłącz i zobacz w tym programie, jaką największą temperaturę miałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...