Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# za darmo? - freeuser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Do 2 gier dziennie. Obecnie L# jest outdated (dla subów też) i dla freeuserów będzie L# po update'cie, po 3 dniach.

Opublikowano

Tak. Do 2 gier dziennie. Obecnie L# jest outdated (dla subów też) i dla freeuserów będzie L# po update'cie, po 3 dniach.

Dzieki.

Powiedz mi jeszcze to...

Dlaczego mam taki komunikat"[#10123] This site is set to Invite only, You will require an invite key to register.", gdzie dostałem zaproszenie od lesguesharpa na mailu?

Opublikowano

Dzieki.

Powiedz mi jeszcze to...

Dlaczego mam taki komunikat"[#10123] This site is set to Invite only, You will require an invite key to register.", gdzie dostałem zaproszenie od lesguesharpa na mailu?

Musisz mieć zaproszenie na joduska.me

Jeśli chcesz mogę Cię zaprosić, potrzebuję jedynie [Nicku jaki będziesz miał] oraz twojego adresu e-mail by wysłać Ci tam zaproszenie.

W razie problemów, zapraszam na PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...