Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema macie jakiś dobry sposób żeby dobrze zacząć na doublu? :D Mam 5k coinsów na start i dużo czasu żeby to trochę powiększyć :)

Lepiej mi wyjdzie obstawiać na cały czas czarne albo czerwone w sposób od 10 i powiększając x2 w razie przegranej?

Czy lepiej zacząć od 10 i obstawiać na zielone tylko zwiększająć +1 za każdym przegranym razem? :p Dodam że dzisiaj rano przetraciłem ponad 2k coinsów na tylko zielone, nie było zielonego 59razy z rzędu o.O 

Który sposób proponujecie żeby się wzbogacić? I ile muszę mieć coinsów żeby zacząć obstawiać na czarne/czerwone zaczynając od 100 i mnożąc x2 po każdej przegranej, aby żaden train mi nie zabrał całej kasy?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja właśnie przedwczoraj kupiłem 4.6k coinsów i zacząłem sobie obstawiać. Mój sposób jest taki, że stawiam 10 na czerwone, jak poleci czarne to stawiam 20 na czarne. Jak poleci czerwone to 40 na czerwone

W skrócie stawiam na ten kolor, który był poprzednio zwiększając kwotę dwukrotnie podczas przegranej. Gram na tym 1 dzień (dokładnie od 16.05 ale wczoraj tj. 17.05 przez prawie caly dzien nie dzialala strona wiec nie licze tego dnia ) i zarobiłem z 4600 do 7500 ;P więc prawie podwoiłem swoje coinsy. Jeżeli nie rozumiesz dalej to napisz na PW, postaram się lepiej wytłumaczyć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...