Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena gildii na s32

Dystryktyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sprzedać gildie tylko że nie wiem ile jest warta. nie gram juz na s32 a gildia sie marnuje. 

Nazwa: Szpadyzornia

Twierdza: 37/50

Skarbiec:108 %

Trener:128%

Wyprawy: 20/50

Proszę o wycene z góry dzięki oraz like  :lenny:

Opublikowano

Różnie to bywa. Myślę że około 30 zł

Ok dzięki,poczekam jeszcze na inne odpowiedzi . Gdzie najlepiej tą gildie sprzedać ? :)

Opublikowano

Różnie to bywa. Myślę że około 30 zł

Ok dzięki,poczekam jeszcze na inne odpowiedzi . Gdzie najlepiej tą gildie sprzedać ? :)

Jest wiele grup na Facebooku dotyczących kupna sprzedaży kont i gildi :) W dziale Giełda na mpc forum możesz też sprzedać :)

Pozdrawiam Anverek

Opublikowano

Mało ludzi już gra na s32 , bo wszyscy pouciekali na s33 i w7,8,9.  Musisz mieć farta żeby znaleźć kogoś chętnego ; takie jest moje zdanie. Jest warta myślę , że z 20-30 zł , zależy ile grzybów zainwestowane jeżeli rozbudowane na maxa za grzyby to z 40-50 zł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...