Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permaban na konta z jednego adresu e-mail

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto kumpla było na moim mailu i na te konto dostał perma pomimo tego, grał czysto, bo grywałem z nim, byłem u niego jak grał, więc jest czysty. A z racji tego, że miałem jego konto na swoim mailu, bo kiedyś przepisałem, nie wiem w sumie dlaczego to i ja dostałem perma, a gram czysto. Riot banuje bez dowodów, bo skoro nie podają ich na maila to muszą bezpodstawnie banować. Wiem, że nie zdejmują perma banów ale to głupie, że skoro obaj nic nie mamy, to dostaliśmy perma bana do 9001. To jest tak, że jeśli jedno konto jest banowane to automatycznie pozostałe również jak w Metinie? Bo k***a trochę parodia, że obaj nic nie mamy, a perma wyrwaliśmy ... Jak oni to k***a sprawdzają i nakładają te bany? Będę się odwoływał, bo to śmiech z lekka. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam pewność, bo zawsze graliśmy uczciwie. Tylko dlaczego nigdy nie ma dowodów na mailu przy banowaniu konta? Skąd oni to wiedzą, że coś było używane? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam pewność, bo zawsze graliśmy uczciwie. Tylko dlaczego nigdy nie ma dowodów na mailu przy banowaniu konta? Skąd oni to wiedzą, że coś było używane? 

Został zgłoszony przez graczy -> Riot zauważył skrypty -> ban.

Była detekcja programu -> Riot Games go zbanowało.

Na dowody ze strony supportu nie liczcie. W Waszym przypadku był to ban za raporty.

Czy udostępniałeś komuś konto? Było normalnie lvl'owane?

Możliwe, że ten ktoś używał programów trzecich typu L#, BoL, EB, zoomhack.

Mam pewność, bo zawsze graliśmy uczciwie. 

Nigdy nie ma 100% pewności.

Nie, moje konto sam levelowałem od kiedy je mam, 2 lata wstecz. Nie miałem konta przez kilka miesięcy, bo ktoś zmienił mi dane do logowania, musiałem je odzyskać i dopiero po pół roku wróciłem do gry. A od 2 miesięcy od kiedy mam konto grałem czysto, niczego nie używałem, bana też nie dostałem, raportów nie było na mnie prawie w ogóle. Nadal nie rozumiem za co ten ban.

Widzisz - ktoś mógł grać wtedy na wspomagaczach. Nie wiesz czy dostawałeś raporty za cheaty, bo nie jest to nigdzie napisane. Jak pisałem Ty możesz grać czysto, ale osoba grająca kiedyś na tym koncie, nie.

Skoro ktoś wcześniej używał skryptów na moim koncie, jak twierdzisz jak nie miałem do niego dostępu, to po kiego banują mnie dopiero po prawie 8 miesiącach, kiedy ja na nim nie grałem? Skończyłem grać po sezonie 5, zagrałem jedną grę Sivir ze skinem, bo wtedy miałem Golda i potem nie grałem, straciłem konto i dopiero niedawno je odzyskałem. Powinni zbanować je wcześniej, jeśli tak było, a nie dopiero teraz, kiedy kuźwa odzyskałem konto ....

Zdarzają się takie przypadki. :/

Opublikowano

Na dowody ze strony supportu nie liczcie. W Waszym przypadku był to ban za raporty.

Nie, moje konto sam levelowałem od kiedy je mam, 2 lata wstecz. Nie miałem konta przez kilka miesięcy, bo ktoś zmienił mi dane do logowania, musiałem je odzyskać i dopiero po pół roku wróciłem do gry. A od 2 miesięcy od kiedy mam konto grałem czysto, niczego nie używałem, bana też nie dostałem, raportów nie było na mnie prawie w ogóle. Nadal nie rozumiem za co ten ban.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

no to ktoś wcześniej używał na nim skryptów.Jak udowodnisz to riotowi że ktoś ci ukradł konto to powinni cie odbanować xD

Opublikowano

Podejrzewam, ze juz nic nie zrobisz w tej sytuacji.

Perma bana nie dostaje sie za nic. Ktorys z was na pewno musial uzywac jakichs programow 3cich. 

Nie mozna sie odwolywac od perma. Zawsze mozesz wyslac ticket do supportu, ale dostaniesz odpowiedz z automatu i tyle w temacie

Opublikowano

pierdolonie kazdy cwel placze jak dostanie bana i zawsze to samo bylem uczciwy wypierdalaj i nie smutaj tutaj

Opublikowano

no to ktoś wcześniej używał na nim skryptów.Jak udowodnisz to riotowi że ktoś ci ukradł konto to powinni cie odbanować xD

Skoro ktoś wcześniej używał skryptów na moim koncie, jak twierdzisz jak nie miałem do niego dostępu, to po kiego banują mnie dopiero po prawie 8 miesiącach, kiedy ja na nim nie grałem? Skończyłem grać po sezonie 5, zagrałem jedną grę Sivir ze skinem, bo wtedy miałem Golda i potem nie grałem, straciłem konto i dopiero niedawno je odzyskałem. Powinni zbanować je wcześniej, jeśli tak było, a nie dopiero teraz, kiedy kuźwa odzyskałem konto ....

Podejrzewam, ze juz nic nie zrobisz w tej sytuacji.

Perma bana nie dostaje sie za nic. Ktorys z was na pewno musial uzywac jakichs programow 3cich. 

Nie mozna sie odwolywac od perma. Zawsze mozesz wyslac ticket do supportu, ale dostaniesz odpowiedz z automatu i tyle w temacie

No dobrze, któryś z Nas ale nie ja, bo jedynie mk jogo miałem na koncie ale to zanim było to zabronione, grubo ponad rok temu.

pierdolonie kazdy cwel placze jak dostanie bana i zawsze to samo bylem uczciwy wypierdalaj i nie smutaj tutaj

Japa kleszczu, bo Cię klasnę w trąbę, to już taki fifarafa nie będziesz. Akurat ja gram czysto, a to, że Ty, dzieciaku skamlesz jak dostaniesz perma za wspomagacze to tylko Twoja wina. I grzeczniej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No sorry k***a xD Ja dostalem bana po miesiacach za konto wybotowane raz, a pozniej po miesciacu ponad gry bo poprzedni ziomek tez haksil. C**j z tym ze ktos gra czysto, jesli konto nie miales od zalozenia lub dawales komus to szansa na bana zawsze jakas jest, taka polityka rito burito, nie odzyskasz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...