Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik pt.: Więcej za mniej [WIDEO]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Jak wiemy inwestycja była i jest jedną z najlepszych rzeczy do dorobienia się w CS. Dziś chciałbym Wam pokazać jedną z opcji takiej inwestycji, która zwraca się do 10 min :)

https://www.youtube.com/watch?v=KhZ37uGjBw0

Pozdrawiam i mam nadzieję, że ma się spodoba. Mam takich pomysłów dużo dużo więcej! :)
Opublikowano

fajnie zrobiony filmik. Sposób nie jest jakiś innowacyjny i dużo osób o nim wiedziało ale może się przydać komuś.

Warto pamiętać, że double nie jest jedyną stroną na której można to zrobić - a warto wspomnieć, że wyplacanie na double to bardzo często rakotwórcze zajęcie potrafiące zabrać baardzo dużo czasu

Opublikowano

fajnie zrobiony filmik. Sposób nie jest jakiś innowacyjny i dużo osób o nim wiedziało ale może się przydać komuś.

Warto pamiętać, że double nie jest jedyną stroną na której można to zrobić - a warto wspomnieć, że wyplacanie na double to bardzo często rakotwórcze zajęcie potrafiące zabrać baardzo dużo czasu

Ja wpłacam bitcoinem i jest dosyć szybko ok. 5 min

wypłacam też bitcoinem

Dziękuje bardzo za ocenę :)

Opublikowano

wypłacam też bitcoinem

on mówi o wymianie itemów na double, a nie wpłacaniu na opskins :v

Ogólnie to dobry poradnik w porównaniu do tych co te ameby w tym dziale robią. Tak czy siak łatwo na potem taki skin na klucze wymienić na podobnych stronach na double i jeszcze większy profit. 

Opublikowano

O jezu przepraszam to dlatego, że gadałem w tym czasie z kolegą o opskins 
Tak masz rację dam niedługo spis takich stron :P

wypłacam też bitcoinem

on mówi o wymianie itemów na double, a nie wpłacaniu na opskins :v

Ogólnie to dobry poradnik w porównaniu do tych co te ameby w tym dziale robią. Tak czy siak łatwo na potem taki skin na klucze wymienić na podobnych stronach na double i jeszcze większy profit. 

Miałem już dość poradników typu "jak się dorobić na CSGODouble" wchodzisz a tam standrad x2 cały czas jeden kolor 
Jak Wam się podoba to zachęcam wejście na kanał :).

Opublikowano

Ja uważam, że lepszym sposobem jest double.

Czemu? - sensownie proszę :P 

Możesz robić bezpiecznie robić duży profit bez ryzykowania swoich pieniędzy na wdg głupiej ruletce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...