Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ktoś z Was w Devilian Online?

AlienWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ta gre juz chyba nikt nie gra, gra powiedział bym bardzo dobra jednak trion zniszczył ja swoimi idiotycznymi zagrywkami, gra ma wszystko czego grze trzeba czyli dungi, "długie" kompletowanie itemków, ulepszanie swojej postaci na end game czy to system ala paragony z Diablo czy to karty, resy, i inne takie duperele sprawiały że jest co robić w grze jak i sam system człowiek - devilian jest genialny i dodało coś nowego do gatunku, co do pvp tez nawet spoko jedynie mozna na balans troszke marudzić jednak to chyba standard w grach wiec źle nie jest, walki miedzy gildiami o teren też fajne powiedzial bym nawet ze wręcz genialne tylko no nagroda za to za mała i to o wiele, jeżeli chodzi o guild raidy to pomysły na pewno nie sa nowe i unikalne jednak jest to coś całkowicie innego niż tylko wejdz na mape i wbij bosowi dpsa jak najszybciej nie patrzac na nic innego.

Gra w moim mniemaniu zasługuje na mocne 7/10, podejście Trionu minimum -1/10

Ta gra to idealny przykład tego jak wydawca może spierdzielić bardzo dobra gre tylko dla tego że chce zarobić wiecej jak tylko grosze na utrzymanie serwerów i ludzi pracujących nad projektem. Troche mi smutno patrzeć na dzisiejsze gry które są wypuszczane tylko i wyłącznie dla tego by zarobić DUŻĄ kase kosztem grywalności, można nawet powiedzieć że stało się to już modne, jest to bardzo smutne i z roku na rok jest coraz gorzej, i nawet nie chce wiedzieć jakie niespodzianki czekają nas w przyszłości.

76561198013232167.png

Opublikowano

ludzie ostatnio pisali ze jest mniej ludzi niz byc powinno czy sa pustki ? nie wiem nie gram w ten tytul, osobiście gram tylko w drakensanga i od czasu do czasu rosyjskiego royal questa gdzie wchodze na swoja postać by pobić sie na wysokim poziomie PvP, dla mnie gatunek MMORPG umiera i to mocno a że liczy się dla mnie przede wszystkim to czy serwer nie wieje pustkami to tylko w drakensangu odnajduje chec grania i ulepszania postaci

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...