Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja na KidModeratora - Karashagi

Karashagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem, że jest otwarta rekrutacja na KidModeratora działu, więc się zgłosiłem :) A oto i ona !

Wstęp
Mam na imię Kacper, mieszkam w woj. Świętokrzyskim, interesuję się grami m. in. S.K.I.L.L - Special Force 2, Minecraft, League of Legends.

Dlaczego ja?
Ponieważ jestem aktywny na mpc forum od jakichś 2 miesięcy, ale nie chciałem się wyróżniać, pisałem 3-5 posty dziennie, teraz chciałbym to zmienić. Mógłbym poświęcić więcej czasu na dział SKILL, tak ok. 3-6h dziennie. Będę starał się udzielać pomocy użytkownikom forum.

Umiejętnośći
Mam jakieś doświadczenie w moderowaniu, byłem moderatorem na forum serwerowni, co liczyła ok. 100 os dziennie. 

Zalety i wady.

- cierpliwy
- dużo czasu wolnego
- "ogarnięty"

- duże doświadczenie na temat gry
- posiadam kulturę osobistą
- piszę bezbłędnie w języku polskim

- 12% na pasku ostrzeżeń

- wykonany tylko 1 poradnik.

To na tyle, dziękuję za poświęcony czas, liczę na rozpatrzenie pozytywnie tego podanka :)

#EDIT dodałem parę zmian do zalet i wad.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Aplikacje na kidmoderatorów piszemy w tym dziale.

Niestety obecnie rekrutacja jest zamknięta. Najlepiej sprawdzać tablicę ogłoszeń.

Temat z rekrutacją (ten w dziale SKILL) nie został jeszcze zaktualizowany.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...