Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DRAMA?] SUPERWIZJER

xRECORD2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie bodajże 23:30 ma być rozmowa na temat tych kanałow Gimperr, isamu SUPERWIZJER.

Mam nadzieję, że raz na zawsze wypierdolą te kanały, te dzieci co go oglądają, niszczą sobie dzieciństwo :(

Będę oglądać i czekać, aż kliknie ten przycisk " usuń kanał "

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie bodajże 23:30 ma być rozmowa na temat tych kanałow Gimperr, isamu SUPERWIZJER.

Mam nadzieję, że raz na zawsze wypierdolą te kanały, te dzieci co go oglądają, niszczą sobie dzieciństwo :(

Pozdrawiam.

O co chodzi? Że w TV? Jaki kanał i godzina to obejrzę dla beczki :v

Nie oglądam kanałów które nie mają sensu i uważam, że jest to marnowanie czasu na oglądanie takich typów co robią z siebie debila w necie bo muszą kupić sobie skiny do gry albo nowe auto bo do zwyczajnych prac się nie nadają.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

Nie oglądam kanałów które nie mają sensu i uważam, że jest to marnowanie czasu na oglądanie takich typów co robią z siebie debila w necie bo muszą kupić sobie skiny do gry albo nowe auto bo do zwyczajnych prac się nie nadają.

Tak w tv na kanale TVN o godz 23:30 w superwizjer. Bedzie beka z idiotow xD

Opublikowano

Pozdrawiam.

Tak w tv na kanale TVN o godz 23:30 w superwizjer. Bedzie beka z idiotow xD

Haha o ja pierdziele mordeczki już wyczuwam przypływ filmików na yt od nonameów typu "Moja opinia na temat superwizji TVN - Youtuberzy" czy coś takiego XDDDD

Tęsknię za czasami początków youtube kiedy nie było takich debili jak teraz, którzy boją się wyjść z domu bo zaraz "O K***A ISAMU SIEMANKO MORDO CHODŹ WALNIEMY FOTKE I PODPISZ MI KOSZULKE BO JARAM SIE TWOIMI FILMAMI"

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Kogo to obchodzą jakieś sztuczne dramy... nawet nie wiem kim są ci ludzie. Jak ktoś żyje takimi żenującymi sprawami to mu szczerze współczuje.

Cyrk.png

Opublikowano

Kogo to obchodzą jakieś sztuczne dramy... nawet nie wiem kim są ci ludzie. Jak ktoś żyje takimi żenującymi sprawami to mu szczerze współczuje.

To dobrze dla Ciebie, ze nie wiesz kto to. Ja zaluje ze wbilem i zobaczylem kilka sekund filmiku isamu. Zrylo mi mozg

Opublikowano

Haha, TVN w*******a się już tam gdzie nie powinien xD

Ale beka jest bo ludzie od tych YTberów mnie wkur*** ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Oglądałem wczoraj wieczorem superwizjera.

Sam go nie obejrzałem prawie wcale, aczkolwiek to co usłyszałem na TVN... wstrząsnęło mnie trochę...

Nie dość że ma pieniędzy już nie zamierzam się wyrażać ile, to jeszcze mu źle.

Ale najbardziej jestem oburzony sytuacją, gdy się dowiedziałem, że przez tego idiotę o mało co dzieciak z you con nie popełnił samobójstwa.

Wyzywa atora, który nic mu nie zrobił od tłustych kurw. Że jak obejrzałem resztę tego wszystkiego... to trochę byłem zadziwiony.

Jakbym spotkał go na ulicy, to by w bułę dostał i k***a by nie wstał. Szkoda tylko, że dzieci się kształcą, i oglądając takiego Gimpera, będą myśleli, że można kogoś poniżać w internecie.

Policja powinna coś z tym zrobić. Zamknąć  kanał na YouTube,  i internetowe zakątki internetu staną się lepsze.

@Edit aha, i dodam jeszcze, że k***a robi sobie dla żartów overwatcha kryminalnego i myśli, że mu to ujdzie płazem... https://www.youtube.com/watch?v=O6-w7uBaKTU

To tyle na mój temat, czekam na waszą dyskusję poniżej.

ps: isamu też niczego sobie  :makka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...